Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Kasım '12

 
Kategori
Güncel
 

MAKÜ İnovasyon Türkiye Fuarı’nda

MAKÜ İnovasyon Türkiye Fuarı’nda
 

MAKÜ İnovasyon Türkiye Fuarı’nda


Bu yıl ilk kez İstanbul’un ev sahipliğinde Türkiye’de düzenlenen, MAKÜ’nün de katıldığı İnovasyon Fuarı kapılarını ziyaretçilerine açtı.

İstanbul’da ilk kez toplanan ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ’nün) de katıldığı, genellikle üretime hazır hale getirilmiş projelerinin görücüye çıktığı İstanbul İnovasyon Fuarı ziyaretçilere açıldı.

588 Proje Sergileniyor

MAKÜ Basın Müşavirliğinden bildirildiğine göre, pek çok ürünün ilk kez görücüye çıktığı ve 588 projenin sergilendiği fuarın açılışına Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat ERGÜN, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa SAATCI, İnovasyon Gurusu Prof. Lord Kumar BHATTACHARYYA, Türk Patent Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Habip ASAN, fuar katılımcıları, basın mensupları ve ziyaretçiler katıldı.

Teknolojik Ürünler Yatırımcılara Yardımcı ve Yolgösterici olacak

Açılışta konuşan Bilim Sanayi Teknoloji Bakanı Nihat ERGÜN, Türkiye’nin teknolojik gelişmelere verdiği önemi dile getirerek fuarda geliştirilen ürünlerin yatırımcılara büyük yararlar sağlayacağını belirtti.

MAKÜ’yü Prof. Saatçı, Şimşek ve Öktem Temsil Etti

İstanbul Fuar Merkezi’ndeki İnovasyon Türkiye Fuar’ında yer almaktan ve burada Üniversitemizi tanıtmaktan duydukları memnuniyeti belirten Rektör Prof. Dr. Mustafa SAATCI, Genel Sekreter Yardımcısı Serkan ÖKTEM ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Şimşek ile birlikte fuarda sergilenen projeleri tek tek inceledi.

4 Kasım’a Kadar Açık

Girişimciler, yatırımcılar, sektör temsilcileri, işadamları ve akademisyenler ile öğrencilerin deneyimlerini paylaştığı, üretime hazır hale gelmiş projelerini yatırımcılarla buluştuğu İnovasyon Türkiye Fuarı 4 Kasım’a kadar ziyaret edilebilecek.

 
Toplam blog
: 510
: 505
Kayıt tarihi
: 04.04.08
 
 

"Cv" Dedikleri Özgeçmişim 1953 yılının karanlık günlerinde Haziran ayının 24. günü, ağaçların mey..