Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ocak '09

 
Kategori
Siyaset
 

Manavgat Ak Parti’ de yaprak dökümü başladı

Manavgat Ak Parti’ de yaprak dökümü başladı
 

Ak Parti Manavgat aday adaylarından Hasan Çoşkun partisinden istifa etti. Ak Parti' den aday gösterilmeyen Hasan Çoşkun'un istifasını noter kanalıyla Ak Parti Manavgat ilçe teşkilatına gönderdiği bildirildi.

Üç dönemdir Çolaklı Belediye Başkanlığı görevini yürütmekte olan Hasan Çoşkun; bu görevini yürütmekte iken Manavgat Belediye Başkanlığı için aday adayı olmuştu. Olmuştu olmasına ama şansının az olduğunu düşünmesinden midir nedir bilinmez Çoşkun' un Çolaklı ile bağını koparmadığı, el altından çalışmalar yürüttüğü söyleniyordu.

Bu söylentilerin boşuna olmadığı nihayet bugün tescillendi ve Çolaklı beldesinde üç dönemdir Belediye Başkanlığı yaptığını hatırlatan Coşkun; Ak Parti’nin belediye başkanı adayı belirlemede ilkeli ve adil davranmadığını gerekçe göstererek AK Parti' den istifa ettiğini açıkladı.

Çolaklı' ya 4 dönem hizmet etmek için 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde aday olduğunu ifade eden Coşkun; seçimlere hangi partiden aday olacağını ise 23 Ocak tarihinde kamuoyuna duyuracağın belirtti.

Diğer yandan yine aday adayı olup da partisi tarafından aday gösterilmeyen eski İlçe Başkanı Cemil Yiğit’ de partisine küsenlerden. Bu gün kendisine yönelttiğimiz “seçim çalışmaları nasıl gidiyor” sorumuza karşılık, siyaseti bıraktığımı yazabilirsiniz diyen Cemil Yiğit’in "her ne kadar şimdilik yalanlasa da" MHP’ ye geçeceği veya destekleyeceği yönündeki söylentiler almış başını yürümüş durumda. Manavgat AK Parti cephesinden aktaracaklarım şimdilik bu kadar.

Bakalım geride kalanlar Ak Parti bayrağı altında çalışmaya, partilerini desteklemeye devam edecekler mi? yoksa onlarda mı küskünler sınıfına katılacak. Bekleyip göreceğiz.

Hepsi ve daha fazlası... Bu sayfada devam edecek.

Beni izlemeye devam edin.:))

 
Toplam blog
: 669
: 1503
Kayıt tarihi
: 19.01.07
 
 

Bir on dört mart sabahı güneş henüz arz-ı endam ederken üzeri yongalarla kaplı, küçük pencereli, ..