Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Mayıs '14

 
Kategori
Özel Günler
 

Marmaris, güzel kızları ile, düşman çatlattı...

Marmaris, güzel kızları ile,  düşman çatlattı...
 

Yıkılan TANSAŞ'ın yerine bu jgörkemli havuz yer almış Marmaris'te.


Marmaris festivallere doymuyor. Rusların ünlü  bebek motifleri gibi, birbirinin içinden küçüle küçüle  yapma bebek motifleri gibi, çektikçe çıkıyor yenisi. Yani matruşkalar gibi.

Bir yerde biterken, diğerinden doğuyor Güneş gibi. Ekleniyor uc uca. Ve Marmarisli, daha ilk bahara merdiven dayanırken, becerikli Başkanları Ali  Acar sayesinde halkını turizmin dallarından tutarak uçurtuyor.

                                                                          DANSÇILARDAN BULGAR GÜZELİ OLGA

Muazzam bir  kokteyl izledik. 7 düvelin yatçılarına öyle bir “hoş geldiniz” çekti ki belediye, tarihi Marmaris kalesi bu kadar insanın içki küpüne battığına ancak şahit olabildi. Ve de insanlar kaynaştı. İnsanlar yan yana geldi yatlarını da yan yana bağladılar. Bir şenlik ortamı, bütün Marmarislileri sardı.

Nerde kalmıştık? Festivallerdeydik. Bu sever de festival yürüyüşüne sahne olduk. Bunlar dans ekibiydi. Yollarda hünerlerini sergiliye sergiliye şehrin havuzlu meydanına  kadar geldiler.

Burada da bir başka festival coşkusu yaşandı. Rusya, Romanya, Bulgaristan ve Bursalı Kılıç kalkan ekibinden oluşacak gösteri grupları toplanan kalabalığa gösteriler sundular coşku ile.

                                                    RUS  GÜZELİ BANDRARON KOVN TATİL İÇİN GELDİĞİ MARMARİS'TE

Yine her zamanki gibi, açık havadan esinlenerek kaldığımız yerlerde rastladığımız güzeller, Blog  için objektifimize pos veren güzelleri seçtik. Bir sevindiler, bir sevindiler. “ Tatil hatırası olarak” memşleketlerine götüreceklermiş çıkacak yayını. Onun için e- mail adreslerini aldım ki, yollayabileyin. Yani bu arada, “Milliyet Internetini de tanıtıyorum. Beni zaten tanıyorlar. Ne lüzum var, di mi? Tanınmasam da olur. Basın uğruna, eski basın hayatıma ekleyerek günümü değerlendiriyorum. Tıpkı eskisi gibi. Anlayacağınız, gazetecilik yapıyorum.

Rus güzeli, eşiyle gelmiş.  İsmi Bandraronkovn. Holandalı Hansholyes, İngiliz Tatto  havuz güzeli Paiigey Babey,Bulgar Olga, Hepsi mesuttu poz verirlerken. Ha, unutuyorduk. Bir de Marmaris festival güzeli çektik Marmaris çatısı altında. İsmi, Shirley ve Edie.

Gündüzden hepsi Başka Ali  Acar ile tanıştılar. Marmaris’ten  ayrılacakları için, hepsi üzgündü. Onları seven Marmarisliler de arkadaş edinmişlerdi. Onlar da üzgündü. Aklımıza şimdi geliverdi birden. Bizler oraya gittiğimizde sevinenler, ayrılırken de üzülenler olur muydu acep diye.

Ört ki, ölem !

 

 

 

 

 

 

 

     YIKILAN TANSAŞ'TAKİ YERE YAPILAN BU HAVUZ, AKTİVİTELERİN YAPILDIĞI MEYDAN OLUYOR.(ÜSTTE) ALTTAKİ RESİM DE PAŞA OTEL HAVUZUNDA ÇEKİLDİ. iSMİ PAİİGEY BABEY. iNGİLİZ. BELİNE DÖVME YAPTIRDIĞI İÇİN  tatto'CU  GÜZELİ SEÇİLDİ.

 

 

 

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..