Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Kasım '12

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Maya takviminin gösterdiği 21 Aralıkta olacaklarla ilgili varsayımlar...

Maya takviminin gösterdiği 21 Aralıkta olacaklarla ilgili varsayımlar...
 

21 Aralık 2012 hakkında NASA'nın merkez laboratuarına Temmuz 2012'de şöyle bir bilgi ulaşır. 
NASA'dan belirttiklerine göre, yakında Dünya Galaksinin SIFIR HATINDAN geçecektir.
1.  Sonbahar ve kış 2012/2013 Tibet'te ve tüm Kuzey yarımküresinde sıcak olacakmış.
21.12.2012'de Dünya tüm galaksi sistemiyle birlikte galaksinin SIFIR HATINDAN geçmeye başlayacaktır.
O ise hiç bir enerjinin yayılamadığı, elektromanyetik alanlarının olmadığı ve tüm cisimlerin durgunluğa uğradığı bir ortam oluşturacakmış.
2.Tüm Dünyada, bir kaç dakikada, Moskova saatiyle saat 10'da, 21.12.2012'de;

* Tam karanlık çökecekmiş.

* Tam sessizlik olacakmış.
* Işık, elektrik, iletişim, ses-hepsi yok olacakmış.
3.Bu karanlığın içinden uzaydan göklerde bir karmakarışıklık gözlemlenecek, bir kaç gün sonra ışık patlamaları başlayacak bu da üç-dört gün sürecekmiş. Korkmaya ve kendini yıpratmaya gerek yok. Buna kendini herkes hazırlamalı. Demesi kolay mı diyorsunuz? İşte hazırlanmaya başladınız bile…
4.Sonra Güneş ışığı yine gözükecekmiş. Dünya görülür olacak ve eski haline dönecekmiş. Hayvanlar Uzay Karanlığını önceden hissedeceklerdir ve deliklere çekileceklermiş. (Karıncaları takip etmekte fayda var!) Şehirlerdeki insanlar hissedemeyecek o yüzden kurban gidenler ve aklı hasara uğrayanlar olacakmış. Dünyanın yüzde 10 o günlerde ölebilirmiş.
5. Herkesin bu olaya hazır olması gerekmekteymiş. 2012 yılın işlerini bitirmek, yeni işe başlamamak, borçları ödememek gibi...
6.20.12.2012'de çocuklar, para ve belgeler alınarak şehirlerden uzaklaşılmalı ve doğaya çıkılmalıymış. İki aylık bir erzak hazırlanmalı, zira elektrikler uzun süre devreye giremeyecekmiş. Eve su bolca alınmalı, odun ve mumlar hazırlanmalıymış. Evde bir ocak hazır bulunmalı, çünkü elektrikler 21.12.2012'de kablolardan akışını durduracakmış. Televizyon ve telefon olmak üzere bir şey çalışmayacakmış. Karanlık günlerde pencereler kalın siyah örtülerle örtülmeli, onlara bakılmamalı, gözün gördüğü, kulağın duyduğuna inanılmamalı, sokağa çıkılmamalıymış. Mecbur kalındığında çok yakın mesafelere çıkılabilirmiş. Uzak gitmek tehlikeliymiş, zira kaybolma riski yüksekmiş. Ben buraları iyi bilirim diye ukalalık edilmemeliymiş! Objelerden ışığın yansımamasından kaynaklanan sıkı karanlıkta kendi elini görmek bile mümkün olmayacakmış. Sakın korkmayınız. Şimdiden buna kendinizi hazırlayın. Ölürseniz bile içiniz rahat olur. Çünkü ben gerekil önlemi aldım dersinizJ
7.Güneş ışığı aydınlandıktan sonra şehirlere dönmeye acele edilmemeliymiş. İmkân varsa yaza kadar doğada kalınması iyi olurmuş. Dünyanın SIFIR HATTAN çıkışı 7 Şubat 2013'de beklenmekteymiş. O zaman yavaşça elektrikler kısım kısım verilmeye başlanacakmış. Toplu taşıma araçları da faaliyetine o zaman başlayacakmış. Martın sonunda Dünya tamamen eski haline gelecekmiş. Trenler yürüyecek, uçaklar uçacakmış. Acaba borsa da faaliyet gösterir mi?
8.Dünyanın tüm devletleri, farklı kaynaklardan SIFIR HAT hakkında bilgiler almışlar, fakat kendi vatandaşlarına yardım ya edemeyecekler, ya da istemeyeceklermiş. Bu nasıl bir devlet? Nerde bu devlet, nerde bu millet? Sivil koruma örgütleri bir şey yapamayacak, zira hiç bir şey çalışmaz olacakmış. Bu durumda sadece Yaratana ve kendimize güvenmemiz yeterli olur mu acaba?
9.Dünyanın SIFIR HAT'tan geçişinden sonra, insanların görüşleri ve yaşamları değişecekmiş. Manevi değerler üstün olacakmış. İnsanlar ebedi ahlaki ve manevi değerler hakkında düşünür olacak, devletlerde bilim, ahlak, maneviyat, tıp patlak verecekmiş. İyide bunca eziyeti çekmek niye? Maneviyat şimdi az mı? Yeterince ‘Dindar ve kindar’ değil miyiz?
Birey önemli hale gelecekmiş. İşte en güzeli bu! Seçim zamanında hatırlanmaktan sıkılan halka faydalı bir uygulama olabilir…
Ve öyle de yeni bir çağın başlangıcı sayılacak bu dönem insanlığın manevi ağırlıklı ilerlemeye koyulduğu bir yeni çağın başlangıcı olacakmış. 

Yeni çağımız hayırlı uğurlu olsun…

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..