Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Kasım '11

 
Kategori
Blog
 

MB gündemi biziz

MB gündemi biziz
 

MB KAPILARINI BİZE AÇTI.... BİZ DE BİRBİRİMİZE AÇALIM.


Bizler önemliyiz, yaşadığımız her olay önemli.

Gündem sadece dünya ve Türkiye'deki olaylardan oluşmuyor. Gelin sesimizi önce birbirimize duyuralım. Neden mi?

Çünkü; burada olamayı seçmişiz ve böyle yapmamızı Editörlerimiz söylüyor.

MB 2006 yılında kurulduğundan beri 2011 yılına kadar olan faaliyet raporu, daha çok blog okunsun diye neler yapmamız gerektiği, iyi yazanlar, kötü ve boş şeyler yazanlar çok eleştirildi ve bu güne kadar pek çok arkadaşımın blog kategorisinde yer aldı. Üstadlarımızdan Ümit CULDUZ, Erol IŞIK, Necip KÖNİ, Mesut SELEK aklıma gelenlerden. Güzel bakış akışları var, bu arkadaşlarımın yazılarını okumanızı tavsiye ederim.

Ayşen ARSLANGİRAY  KURA, MB için rengarenk bahçe demişti. Övgüler yağdırmıştı. Gerçekte de öyle değil mi?

Ömer ÖZDAMAR, Süleyman EKİM, Mesut SELEK, Ünal Şöhret DİRLİK, yazılarını takip ettiğim  ABİ yazarlarımızdandır. 1000 üzerinde blog yazarak, sayı itibariyle bizleri sollamışlardır. Tecrübelerine güvenin...

Merve BALLI, Nil, Tevfik SOYLU 1000 'e doğru hızla yol alan arkadaşlarımızdan.

Benim de aynı fikirde olduğum, bloglarda reyting olgusuna bakmadan yazan ve gözden kaçan blogları hatırlatan, MB yeni yüzünde yaşanan teknik aksaklıkları için bir gün elbet bitecek diyerek umudunu hiç yitirmeyen; blogda üslubun önemli olduğunu ve dikkat etmemiz gerektiğini bize pozitif bakış açısıyla anlatan değerli arkadaşımız  Arif ÖĞÜTÇÜ'ye hak vermemek elde mi?

Yüreklerimizi melek öpücükleriyle tanıştıran Sabiha RANA, Türk tarihini bize sevdiren Sayın Ayten DİRİER, Ağustos ayından itibaren yazılarını göremediğimiz Mehmet SAĞLAM,  ahşapçı genç,dinamik dedemiz Ahmet BALCI  tanımanız gereken kişilerden. İnanın yazılarında kendinizi bulacaksınız.

Şu an aklıma gelen Emine SUPÇİN, M.Talip GİRGİN, Mesut KARİP, Nezahat, Şennur, Keskin Kalem, Derin Mavi, Pirmete, Ali AÇIKGÖZ, Newyorker  emekçilerdendir.

Son aylarda yazılarını takip ettiğim Ata Kemal ŞAHİN, Filiz ALEV, Halil Güven (SÖKELİ), Yurdagül ALKAN, Sebahattin GENCAL, Cem Beraat ÇAMSARI, Mustafa TARKAN   da  var.

Benim size tanıtmak istediğim arkadaşlardır. Daha çok değerli arkadaşlarım var, isimlerini hatırlamadığım için kendilerinden özür diliyorum.

Lütfen birbirimizi tanıyalım ve başka arkadaşlara da tanıştıralım. Birbirimizin eleştirilerini yapalım. Yanlışları elbirliğiyle giderelim.

Blok sayılarımız git gide azalıyor. Yazmayı teşvik edelim.

Bakın Öğretmenler Gününde 7000 kişi olmamıza rağmen 38 blog yazılmış. Aramında çoğunlukla eğitimci var. Hepimizin ise mutlaka hayatına ışık olmuş bir öğretmeni ....

Öğretmenlerimize gereken değeri verdik mi?

Haklısınız, ne istiyorsak onu yazarız.

Blog yazımlarımızda birbirimizi destekleyelim ve okuyalım. Fikirlerimizi paylaşalım.

Gelin aramızdaki köprüleri sağlamlaştıralım.

İnanın sesimizi daha gür duyurmuş olacağız.

 

 
Toplam blog
: 103
: 1399
Kayıt tarihi
: 21.03.08
 
 

Hacettepe Ün. mezunuyum. Öğrencilik yıllarımda ve okulu bitirdikten sonra bir gazetenin muhasebe ..