Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ağustos '09

 
Kategori
Blog
 

MB yazarları olarak kitap fuarında editörlerden destek bekliyoruz

MB yazarları olarak kitap fuarında editörlerden destek bekliyoruz
 

MB'DA KİTABI OLAN ARKADAŞLAR FUARDA BULUŞALIM!


Önümüzde İstanbul TÜYAP Kitap Fuarı var.. 31 Ekim- 8 Kasım 2009 tarihleri arasında gerçekleşecek olan fuarda ben de kitaplarımı imzalayacağım. Fuarlar yazarlar için bayram yeri gibidir. Yeni ürünlerle okurun karşısına çıkmak bambaşka bir duygudur. Genelde kendi olanaklarımızla çıkardığımız kitaplarla fuarda yerimizi alırken, buruk duygular da yaşıyoruz. Büyük yayınevlerinin boy boy devasa afişlerle tanıttıkları yazarlara büyük ilgi olurken, bizler reklam yapamamanın dezavantajını yaşayarak daha az ilgi görüyoruz. Eş dost ve bir de blog arkadaşları durumu kurtarıyor ama yetmiyor elbet.

Bu kez bir şeyler yapalım diyorum. Fuara katılmak isteyen arkadaşlar isimlerini bildirsinler, birlikte katılalım fuara.. Milliyet bize destek olsun. Reklamımızı yapsın. Başka bir şey istemeyiz. her birimizin katılacağı standlar var yayınevine göre. her birimiz kendi yayınevimizin standında katılırız. Eğer Milliyet isterse kendi standında da bize yer açar. Mademki bizler MB yazarı olmaktan gurur duyuyoruz. O zaman Milliyet de bizden gurur duysun ve belli etsin bunu.

Sevgili Editörlerimizden şunları rica ediyorum:

1- Fuara katılacak arkadaşlar belirlensin ve toplu resimleri büyük bir bez afişe yaptırılsın. Milliyet Blog yazarları kitaplarını imzalıyor şeklinde fuarın önüne asılsın.

2- Katılacak yazarlarla ilgili Milliyet ve milliyet sanatta haber yapılsın, gerekirse söyleşi yapılsın.

3- Şimdiden MB internet sitesinde kitaplarımızın tanıtımı yapılsın. Bizi dünya aleme duyursunlar.

4- Kitaplarımızın gazetelerin kitap eklerinde tanıtımı yapılsın. Hepimizi bir sayfaya sığdırabilirler.

5- İnternette satılmakta olan kitaplarımız için reklam yapılsın.

6- Bunları yapan editörler bizden bol bol hayır dua beklesin.

Şimdiye kadar fazla ağırlık koymadığımız için hiçbir isteğimiz gerçekleşmedi. Bu kez taleplerimizi iletelim ve somut çözüm bekleyelim.Editörlerimizin desteklerini bekliyoruz.Başka önerisi olan arkadaşlar varsa yorumlara yazsınlar. Mademki MB yazarıyız. Mademki 5000 kişiye ulaşmışız. Mademki bir aileyiz. Birbirimize destek verelim.

Bu arada biraz kitap satarız da, yeni kitaplarımız için kaynak sağlarız. Bu önerilerim acaba gerçekleşmesi imkansız öneriler mi onu da bilmek istiyorum.

 
Toplam blog
: 264
: 1128
Kayıt tarihi
: 30.04.07
 
 

1956 Sarıkamış Kars doğumluyum. 6 şiir kitabım ve 2 deneme kitabım var. son kitaplarımı B..