Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Mart '07

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Meclis stad olunca

Meclis stad olunca
 

Seçimler yaklaşıyor artık.

Mecliste siyasi parti başkanlarının haftalık yurt ve dünyada olup bitenleri değerlendirdikleri grup toplantıları yapılır .

Son yıllarda her türlü değeri aşındarma politikası mı sayarsınız nasıl algılarsanız algılayın her türlü imge toplumun belleğinde farklılaşıyor, farklılaştırılıyor.

Eskiden borsayı dolar vb etkilerdi. Şimdi dünyayı Japon yen'i etkiliyor. Değişiyoruz. Futbol takımı taraftarlarını coşturmak için amigolar stadlarda hala basbas bağırıyorlar ama Türk futbolu tepe taklak, "ideal onbiri bile yok".

Meclise gelen AKP lilerde ha bire tempo tutuyorlar ; " Vatan seninle grur duyuyor" , " Recep Tayyip Erdoğan " diye yüce meclisin duvarlarında yankılanıyor slogan gibi tezahuratlar. Meclisin, SN:Tayyip Erdoğanın imajını yükseltmediği kesin.

Salı (6 mart) akşamı ekranlara yansıyan görüntü. Hanımların bir kısmı ayakta yanlarında beyler meclisin içinde bağırıyorlar "Recep Tayyip Erdoğannn".. Araya serpiştirilmiş gibi duran sarı kırmızı süeter giymiş bir bayan dikkatimi çekiyor ayakta. Sekiz mart öncesi kadınlar ayakta mecliste. Erkek partililerin çoğu oturuyor.

Bu AKP 'li hanımlar çook çağdaş anladığım kadarı ile. Erkeklerine saygı duyuyorlar. Kadınlar ayakta, erkekler oturuyorlar.

Meclisin duvarlarında yankılanıyor sesler "Recep Tayyip Erdoğan"..

Kadınların çoğu ayakta.

Erkekler ezilmemeli, ayrıma uğramamalı, korunmalı.

Eve ekmek getiren onlar.

Faturaları ödeyen onlar..

Seçimler yaklaşıyor.. AKP'li hanımlar ayakta..

 
Toplam blog
: 1114
: 827
Kayıt tarihi
: 28.09.06
 
 

Ankara'da yaşar, dünyalı,aynadaki görüntüsüne muhalif, vicdan hesapları yapmaktan yorgun, yaşanıl..