Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Kasım '10

 
Kategori
Güncel
 

Meleğin günahı

Meleğin günahı
 

Bu toplumun, kronikleşip kanayan yarası oldu. Neden? Toplumumuz ahlaki değerlerini yitirip, bu kadar erozyona uğradı. Evlenip bir yuva kurmuşsun, minicik yavrunuda kucağına alacakmışsın, ne işin vardı elin adamıyla, seninkinden, çokmu kadir kıymet biliyordu? Hayır bir tek amacı vardı hergelenin; seni kullanmak!!!!!! Değdimi şimdi hem tatlı canından oldun hemde minicik yavruyu doğmadan ölümle tanıştırıp, alnınada koca bir leke sürüp bırakıp gittin. Diyeceksinizki abartıyorsun, hayır.!!!! Örf ve adetlerimizde, toplumumuz bu konularda taviz vermez. Bu tip olaylara normal diyenleride zaten biraz sorgulamak lazım.

İnanın, anlayamıyorum. Bu kadar geniş mezhepli olduğumuzu bilmiyordum. Kadınlarımız çıldırmış olmalılar!!!!!!! Evli barklı, çoluk çocuk sahibi olmuş ama çapkınlığı elden bırakmamış, vay anasının kuzusu vay!!!!!! Acaba bu kadın niye doğurmaya kalkmış? Zaten 3 tane varmış kendisinin yaptıklarını ömür boyu taşısınlar diye çocuklarına miras bırakmış. O yavruların alnına böyle damga vurmanın anlamı ne? Sevgimi? Hayır annelik duygusu olmadığı gibi evlat sevgiside yokmuş. Ar damarı çatlamış derler bizde bu tip kadınlara. Bir erkek için, evlatlarının boynunu bükmeyea Anneyim diyen hiç bir kadının hakkı yoktur. Yapıyorsun madem al karşını kocana; sen artık beni tatmin etmiyorsun, ben aşk kadınıyım benden annede olmaz çocuklarınıda al başının çaresine bak diyebilirdi. Yaptığı rezilliği çocuklarına ve eşine sıçratmaya hakkı yoktu.

Katil olan sevgiliyede sormak lazım. Sevgi diye yaşadığı günler ne kadar sürecekti? Bu kadının ona ve sevgisine ihanet etmiyeceğini ne biliyor? Sadık bir eşin niteliklerini taşısaydı eğer eşini seninle aldatırmıydı? Aptallıktan başka birşey değil. Ben erkek olsam kafamı önüme koyar düşünürüm, kocası ile mutluluğu benimle bitti, benimle olan mutluluğu acaba kiminle bitirecek, takacağı boynuzları, taşımaya varsa eğer erkeklik gururum kaldırır mı diyebilmeliydi. Erkeklerimizin malesef midesi bozuldu. Bu tip kadınlar için yuvalarını söndürüp, mantıksız ve anlamsız hareketlerde bulunuyorlar. Acaba bu kadınlara verdiklerini, eşlerine vermeye layık bulmuyorlar mı? Kirli tabakta yemek daha mı zevkli oluyor, yıkamaya gerek yok zaten senden sonrada o tabaktan yiyenler olacaktır. Ama sen işi garantiye almışsın, yuvanı yıkıp, tabağıda kırıp geriye birşey bırakmamışsın. HELAL olsun sana!!!!!!! Neyse ''Su testisi su yolunda kırılır.'' demiş atalarımız, Su testilerimizin sağlam kalması dileğiyle??????*
 
Toplam blog
: 173
: 568
Kayıt tarihi
: 15.01.10
 
 

Kamuda çalışıyorum, dünyalar tatlısı üç tane yavrum var. Burda bulunmamın sebebi hayatı sizlerle ..