Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Aralık '08

 
Kategori
Haber
 

Melih Gökçek'i hiç bu kadar çaresiz görmemiştim.

Melih Gökçek'i hiç bu kadar çaresiz görmemiştim.
 

www.milliyet.com.tr


Melih Gökçek'i daha önce gazeteci Emin Çölaşan ve İzmir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu karşısında izlemiştim. O tartışmalarda kontrolu kendi elinde tuttuğundan anılan tartışmalardan hep galip çıkmıştı. Ancak bu akşam Kemal Kılıçdaroğlu karşısında adeta nakavt oldu. Takılmış plak gibi hep aynı şeyleri söylemeye devam ediyor. Milliyet internet ana sayfasında bu tartışma detaylı yayınlandığı için bu detaylara girmek istemiyorum. Bir tartışmacı devamlı karşısındakinin sözünü keser ve onun konuşmasına fırsat vermezse, demek ki korktuğu bir şeyler var demektir. Herhalde Uğur Dündar'ın en zorlandığı bir görev oldu bu akşamki yönetimi.

Bir taraftan televizyondan tartışmayı takip ederken, bir taraftan da milliyetin internet sayfasından canlı yayınları izliyorum. İşin en ilginci bu canlı tartışmaya yapılan yorumlar. Şimdi Milliyet okurlarının ilgi çekici bir kaç yorumunu da burada yayınlamak istiyorum.

Bu arada Melih Gökçek kendi kendine konuşuyor. Herkesin gözünde komik duruma düştü Gökçek.

Marlcam nickli bir okuyucumuz aynen şöyle demiş:

[19:56 - marlcam] Ahahahaah
gökçek, recep ivedik gibi takıldı =) biliyo musun? bilmiyo musun? biliyo musun? bilmiyo musun? biliyo musun? bilmiyo musun?

Arif Semih Köse isimli yorumcumuz ise şöyle yorumda bulunmuş.

[19:42 - arif semih köse] Siyasetin sireti
sayın erdoğan melih gökçekten nasıl kurtulacağını kara kara düşünüyordu. . imdadına kılıçdaroğlu yetişti. . . :). . elveda gökçek, hem ankaradan, hem siyasetten. . artık dişli ve fırat ile bol bol hatıra yazarsınız. . .

Sonuç olarak Melih Gökçek çıldırdı ve nakavt oldu.

Umarım bu tartışmayı Başbakan da izliyordur.




 
Toplam blog
: 974
: 3444
Kayıt tarihi
: 16.01.07
 
 

2017 Basın özgürlük endeksine göre 180 ülkeden 155. sırada olan ülkemizde yemek tarifleri  ve tel..