Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Şubat '13

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Meme ucu bozuklukları

Meme ucu bozuklukları
 

Meme ucu estetik ameliyatları adında da anlaşılacağı gibi meme ucunda ki sorunları gidermek için yapılır. Meme ucunda çökme veya asimetri bozukluğu en çok karşılaşılan meme ucu estetiği türlerindendir.

Meme ucu estetiği genellikle meme büyütme veya küçültme ameliyatları ile birlikte yapılır. Bu büyük ameliyatlar yapılırken en son meme ucunda da bir sorun varsa yapılan ameliyatın asimetrisine uygun düzeltmeler yapılır. Meme ucu genelde içeriye kaçmış olarak rahatsızlık fark edilir.

Meme ucu estetiği nasıl yapılıyor der iseniz içeriye kaçmış meme ucu kendisini içeride tutan süt kanalları ve meme ucunu tutan dokuları bir anlamda serbest bırakarak meme başının dışarıya çıkması sağlanır. İşlem Çok basittir. Ve meme başı ameliyatı genelde ameliyatsız yöntemlerle çözülebilir.

Ameliyatsız meme ucu estetiği ; genelde bebeği olan hastalarda bebeğin emmesini sağlamak veya süt sağma makineleri ile de memenin dışarıya çıkması sağlanabilir. Bunun dışında piyasada kullanılan malzemeleri çok dikkat ederek ve araştırarak seçmenizi tavsiye ediyorum.

Meme ucu estetiği sonrası ; Meme ucu estetik ameliyatı genelde lokal anestezi ile yapılır. Bu ameliyat sonrasında kişi aynı gün iş hayatına geri dönebilir. Ameliyat acısız ve sonrasında ağrısız geçer.

Ameliyat sonrasında tavsiyelerimizin en başında sporcu sütyeni takmaları gelir. Hem meme ucunu deforme etmez hemde kişinin daha rahat olması sağlanır. Meme ucu estetiği ameliyatlarında herhangi bir yaş sınırı yoktur. meme gelişimini tamamlamış bir kişi bu ameliyatı olabilir.

Op Dr Ali Mezdeği

http://www.memeestetigi.org

 
Toplam blog
: 180
: 1477
Kayıt tarihi
: 24.01.13
 
 

27-Ekim-1973 tarihinde K.Maraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini K.Maraş'ta tamamladı. 1991 y..