Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Şubat '14

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Merhaba bir tutam aşk alacaktım

Pardon Bakar mısınız?

Ben bir tutam aşk alıcaktım. Yalnız içinde üzüntü, stres olmasın biraz sevgi ilave edin ama dozunda olsun. Mümkün müdür acaba? 

Düşünsenize aşk sipariş üzerine olsaydı da bizde aradığımızı şipşak bulsaydık ne güzel olurdu öyle değil mi. Ama biz kadınlar yine de memnun olamazdık sanırım, hep en iyisi olsun ister dururuz..

Başlangıçta sizin için imkansız gibi görünen aşk, gün geliyor kapınızın önünde bitivermiş. Ama sizin ya hevesiniz kalmıyor ya da vaktiniz öyle değil mi? Filmlerdeki gibi ya da bir peri masalı tadında aşk arıyorsanız bunun birçok örneği var. En yakın arkadaşımın düğün telaşın da bulundum. Değişik adetler, kız çeyizi hazırlıkları, kızın abartıdan ibaret biblo görünümlü komik hali. Ah bu kadar telaş heyecanlı olsa gerek. Hayat arkadaşı kulağa ne kadar hoş geliyor öyle değilmi...

 

Sempatik,zengin, kaslı ve  güçlü birçok kriter sıralıyoruz ama hepsinin de aynı kişi de olmasını arzuluyoruz. Nasıl olacak o iş kızlar? Biriyle olmaya başladıktan sonra onu olduğu yönleriyle kabul etmeye başlıyorsunuz. Aşk durumu varya hani mantıktan uzaklaştıran, işte o devreye giriyor.

 

Sizi olduğunuz gibi seven bir adam bulduysanız şayet, elini tutun ve mutlu olmaya bakın.

Kendiniz olun, flört zamanlarınızın keyfini çıkarın.

 

 

 
Toplam blog
: 15
: 802
Kayıt tarihi
: 11.02.14
 
 

PR'ci GittiGidiyor Mutlu ifadelerin peşinde... ..