Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Temmuz '13

 
Kategori
Kent Yaşamı
 

Mersin Emniyetinde terfi heyecanı…

Mersin Emniyetinde terfi heyecanı…
 

Bir üst rütbeye terfi eden Mersin İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli 23 polisin rütbeleri; Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, eşi Ayşe Güzeloğlu ile polislerin eşleri tarafından takıldı.

Mersin Polisevi’ndeki törende konuşan Vali Güzeloğlu, “Polislerimiz için sorumlulukların paylaşılmasında fedakarlık eşlerden başlar. Emniyet Teşkilatı’nın tüm personeli için bu değişmez bir yazgıdır. Gerideki 3 yılı aşkın dönemde görevlerini başarıyla yerine getirmiş, güvenlik açısından sıkıntılı dönemlerde görevlerini üstün bir başarıyla ifa etmiş, kendisine tanınan sorumluluk ötesinde üstün görev ruhunu şiar edinmiş çok değerli arkadaşlarımla çalıştım. Kamu hizmetinde ve devlet hayatında en büyük onur hizmet etmek ve hizmet karşılığında takdir görmektir. Marifet iltifata tabidir. Bugün kazanılan her rütbe geride hak edilmiş bir çabanın ürünüdür. Kalıcı olmak bununla mümkündür. Emniyet Teşkilatı’nın en büyük onuru da huzur ve güveni temin etmiş olmaktır. Milletimizin birlik ve beraberliği uğruna can veren şehitlerimizi saygıyla anıyor, kahraman gazilerimize sağlık diliyor, 2013 Akdeniz Oyunları’nın sorunsuz geçmesi için çaba gösteren personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

İL EMNİYET MÜDÜRÜ ÖKSÜZ’DEN VALİ GÜZELOĞLU’na TEŞEKKÜR…

İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz ise Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun; Mersin’de göreve başladığı günden itibaren Mersin İl Emniyet Müdürlüğü’nün yanında olduğuna vurgu yaptı. Türk Polis Teşkilatı’nın ve Mersin’in Valisini unutmayacağının altını çizen Öksüz, “Mersin’e geldikleri günden bu yana her zaman yanımızda olan Valimiz ve eşleri Mersin’in hafızasına kazındılar. Polislerimizle dün olduğu gibi bugünde üzerimize düşen görevi yapacağız. Ramazan’ın ilk iftarını bizimle yapan Valimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından bir üst rütbeye terfi eden 23 polisin rütbeleri Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu ile polislerin eşleri tarafından takıldı. Farklı illere tayini çıkan 4 başkomiser de teşekkür plaketlerini Valimizin elinden aldılar. Terfi edenler arasında Akademik kariyere sahip, Asayiş Şube Müdürü Dr. Serdar Özlü’ de vardı. Biz de bir üst rütbeye terfi teşkilat mensuplarını kutluyoruz.

Ahmet Metin Türkoğlu-Türkan Şallı
turkogluvatan.com

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..