Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Haziran '09

 
Kategori
Kent Yaşamı
 

Mersin Şoförler Odası Başkanı Sarı, Jandarma Teşkilatının 170. yılını kutladı...

Mersin Şoförler Odası Başkanı Sarı, Jandarma Teşkilatının 170. yılını kutladı...
 

Mersin Şoförler Odası Başkanı Veysel Sarı...


Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı, Jandarma teşkilatının 170. kuruluş yıldönümünü kutladı.

Jandarma teşkilatının, kuruluşundan günümüze kadar geçen sürenin kısa bir değerlendirmesini de yapan başkan Veysel Sarı bu konuda şunları söyledi:

“Türk Silahlı Kuvvetlerimizin en önemli unsurlarından birisi olan Jandarma Teşkilatının 170. kuruluş yıldönümü tüm Jandarma teşkilatına ve Türk Ulusuna kutlu olsun.

"14 Haziran 1839 tarihinde kurulmuş bulunan Jandarma teşkilatımız önemini ve gücünü Birinci Dünya ve Kurtuluş Savaşları esnasında hem iç, hem de dış güvenlik hizmetleri vererek göstermiş, ülkemizin kurtuluşunda üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmiştir.

Ayrıca Kıbrıs Türkü nün bağımsızlığını kazanmasında da ön saflarda yer alarak destanlar yaratan Jandarmamız halen, eli kanlı terörle mücadelede kendisine verilen görevi de yılmadan yerine getirirken Türk halkının da gururu olmuştur.

Dağda, hudut boylarında Vatanın bölünmez bütünlüğünü sağlamak ve halkımızın huzuru için bu güne kadar yüzlerce şehit vermesine rağmen eşkıya’nın karşısında dimdik, çelik gibi duran göz bebeğimiz evlatlarımıza sağlık içinde başarılar dilerken, şehitlerimize Allahtan rahmet, gazilerimize bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz”dedi.

Bende Başkan gibi Jandarma Teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum...

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..