Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Eylül '09

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Mersin Valisi Aksoy ve Eşi Hülya Aksoy, bayramda çocukları sevindirdiler...

Mersin Valisi Aksoy ve Eşi Hülya Aksoy, bayramda çocukları sevindirdiler...
 

Ramazan Bayramı dolayısıyla çocukları yalnız bırakmayan Vali Aksoy ve Eşi Hülya Aksoy adeta gönüller


Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, Ramazan Bayramı dolayısıyla, mahkumları ve kimsesiz çocukları ziyaret ederek bayramını kutladı.

Vali Aksoy, ilk olarak, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mehmet Karasabun, Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Çobanoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Kemal Sığırcıklıoğlu, İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Ünal Ayvazoğlu eşliğinde Mersin Cezaevi’ne gelerek askerlerle ve mahkumlarla bayramlaştı.

Vali Aksoy, mahkumların bazı nedenlerden dolayı ailelerinden ayrı bayram geçirmek zorunda kaldıklarını kaydederek, “En kısa zamanda ailelerinize kavuşmanızı dilerim” dedi.

Daha sonra protokol eşliğinde Mersin Çocuk Yuvası’na geçerek çocuklarla bayramlaşan Vali Aksoy ve eşi Hülya Aksoy, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Buradaki programda, yuvada kalan çocuklar, arkadaşlarının sunduğu kolbastı gösterisi ile coştular.

-KÜLTÜR MERKEZİ’NDE BAYRAMLAŞMA-

Ramazan Bayramı dolayısıyla Kültür Merkezi’nde düzenlenen Resmi Bayramlaşma töreninde Vali Aksoy Eşi Hülya Aksoy ile birlikte katılımcılarla bayramlaştı.

Bayramlaşma törenine, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mehmet Karasabun, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Kemal Sığırcıklıoğlu, Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Çobanoğlu, Mersin Milletvekilleri Kürşad Tüzmen, İsa Gök, Vahap Seçer, Ali Rıza Öztürk ve Ali Oksal, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Ünal Ayvazoğlu, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Albay Rahim Çangıloğlu, Bazı İlçe Belediye Başkanları, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının temsilcileri, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Vali Aksoy, bayramların sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin daha da güçlendiği, umutların canlandığı özel günlerden olduğunu ifade ederek, böylesi günlerin değerini bilmek ve bu hoşgörüyü hayatın her evresine yaymak gerektiğini söyledi.

-YAŞLILARA, HASATALARA VE ÇOCUKLARA ZİYARET-

Ramazan Bayramı’nın 1.gününde ise, Vali Yardımcısı M.Suphi Olcay, Nihat Sözmen Zihinsel Yetersizler Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Yetiştirme Yurdu ve Mersin Huzurevi’ni, Vali Yardımcısı Ahmet Soley ise Toros Devlet Hastanesi, Mersin Devlet Hastanesi ve Mersin Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’ni ziyaret ederek çocukların, yaşlıların ve hastaların bayramını kutladılar.

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..