Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Ağustos '13

 
Kategori
Güncel
 

Meryem Uzerli 4 aylık hamile

Meryem Uzerli 4 aylık hamile
 

Meryem Uzerli ,Muhteşem Yüzyıl dizisini Tekenmişlik sendromu sebebiyle yarım bırakıp Almanya'ya döneli epey oldu ama hala Meryem Uzerli haberleri okuyoruz. Gün geçmiyor ki basında Meryem ile ilgili bir haber çıkmasın.

Bu Sabah günlük gazetelerden birinde okuduğum bir Meryem haberini sizlerle paylaşmadan geçemedim. Almanya'ya dönen ve bir süre bir klinikte Tükenmişlik sendromu tedavisi gören Meryem 4 aylık hamile imiş. Meryem bekar anne olmaya hazırlanıyormuş. Yani evlenmeyip çocuğunu tek başına büyütecekmiş.

Anlayacağınız bizim uzun süre Osmanlı saraylarında  yaşayan Hürrem Sultan Meryem Uzerli, Türkiye günlerinden anı bir de bebekle dönmüş ailesinin yanına.

Bu günden sonra Meryem haberlerini basında sık sık okuyacağız demekki. Meryem'in bebeğinin gelişimi, doğumu, büyümesi, babası ile olan ilişkileri, Meryem'in bu olaylar karşısındaki tutumu uzun sure yazılıp ,okunacak. Bizlere de konuşacak ve düşünecek epey konu çıkacak. Zaten konumuz azdı. Ülkemiz süt liman, güllük gülistanlık, ekonomi harika, Kısacası bu kadar problemsiz bir toplumda Meryem Uzerli'nin bebeği epey meşgul eder bizi.

Ne diyeyim. Meryem'e ve bebeğine sağlıklı günler, bize de sabır diliyorum.

 
Toplam blog
: 826
: 1068
Kayıt tarihi
: 26.04.11
 
 

Ben emekli bir iktisatçıyım. 21 yıldır bir sanatçı annesiyim. Küçük kızım klasik müziğe eğilim gö..