Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Aralık '09

 
Kategori
Blog
 

Milliyet Blog'da 1 yıl, 150 blog ve tarifsiz haz

Milliyet Blog'da 1 yıl, 150 blog ve tarifsiz haz
 

1 yıl oldu.

Evet, tam bir yıl oldu. Milliyet Blog’da bir şeyler karalamaya başlayalı, tam bir yıl.

“Sessiz Çığlık” adlı şiirimle, bir daha asla kopamayacağımı düşündüğüm Milliyet Blog ailesindeki yerimi almıştım. http://blog.milliyet.com.tr/Sessiz_ciglik/Blog/?BlogNo=152799

15.06.2006 tarihinde başlayan MB üyeliğimin ilk meyvesini verdiği 30.12.2008’den beri işbu blogda dahil olmak üzere tam 150 blog iliştiriverdim naçizane sayfama.

Futbol hakkında yazdığım birkaç blog sonrasında bir anda kendimi Beşiktaş maçlarının hemen altında buluverdim, sevgili editörlerin kıymetli teklifleri sonrasında. Futbol dışında gündemi ve olayları yorumlayan bloglarım arasına zaman zaman da duygularıma tercüman olan amatör mısralarımı nakşettim.

1 yıl oldu.

Evet tam bir yıl oldu, sizlerle beraber düşünce paylaşalı. Yazmak ve kendini ifade edebilmenin dayanılmaz hafifliği ile geçen bir yıl. Bu büyük haz, gündelik aksiyonların bir parçası oluverdi artık. Olmazsa olmazı hayatın.

Daha nice seneler geçirebilmek Milliyet Blog’da ve daha nice yazlıar, şiirler ve düşünceler paylaşabilmek özgürce ve içimizden geldiği gibi.

Düşündüğümüz gibi konuşabilmek ve konuştuğumuz gibi yazabilmenin bu tarifsiz diyarında daha nice satırlarda buluşmak en büyük dileğimizdir. Hepinize mutlu, sağlıklı ve huzur dolu bir yıl temenni ediyorum.

Nice senelere.

31.12.2009
Dinçer ORUÇ

 
Toplam blog
: 290
: 2581
Kayıt tarihi
: 15.06.06
 
 

Kimya Yüksek Mühendisi. Sporsever ve edebiyat aşığı. Periyodik tablo, T cetvel..