Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Aralık '16

 
Kategori
TV Programları
 

Milliyet Blog yazarı “Nahçıvan’ın sesi” Radyosunun konuğu oldu

Milliyet Blog yazarı “Nahçıvan’ın sesi” Radyosunun konuğu oldu
 

Milliyet Blog yazarı Azerbaycanlı Rauf Aliyev Azerbaycan’a bağlı Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti’nde yayınlanan “Nahçıvan’ın sesi” radyosunun konuğu oldu.

Samet Canbahşıyev’in sunduğu “Misafirlerimiz” programında konuşan gazeteci Aliyev Marmara Üniversitesi İletişim Fakultesi’nde eğitim aldığı yıllarda universitede katıldığı sosyal aktivitlerden bahsetti. Milliyet Gazetesi'nin Blog yazarı olarak yazdığı köşe yazılarından da konuşan Rauf Aliyev Türkiye'de eğitim aldığı yıllarda belirli aralıklarla “Milliyet” Gazetesi'nde ve TRT’de çalıştığını kaydetti. Rauf Aliyev şöyle konuştu; “Türkiye’nin sevilen gazetesi olan Milliyet Gazetesi'nin Blog yazarı olarak Nahçıvan ile ilgili yazdığım köşe yazıları Türkiye’deki kardeşlerimiz tarafından ilgiyle okunuyor. Bugün Azerbaycan Devlet Haber Ajansı (AzerTAc) Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti’ndeki büro başkanı olarak özerk cumhuriyetin ekonomik ve kültürel, sosyal hayatı ile ilgili haberlerin tüm dünyaya yayılması yönünde çalışıyoruz. Nahçıvan bürosunun faaliyete başladığı 2014 yılı Mayıs ayından bugüne dek AzerTAC özerk cumhuriyetten 3 bine dek haber, 50’den fazla köşe yazısı yayımlamış”.

“Nahçıvan'ın sesi” radyosu  19 Eylül 2001 yılında yayına başlamış. 1 Ocak 2008 yılında radyo Azerbaycan’ın eski Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev’in siyasi faaliyetinin 35 yıldönümü dolayısıyla kurulmuş “Kanal-35” Televizyonuna katılmış. 

 
Toplam blog
: 43
: 1372
Kayıt tarihi
: 18.06.10
 
 

M.Ü. İletişim Fakültesi 1997 mezunuyum. Şu anda Azerbaycan'a bağlı Nahçıvan Özerk Cumhuriyyeti'nd..