Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Mayıs '13

 
Kategori
Siyaset
 

Milliyetçi cepheden milli merkeze çoban sülo ve koyunlar...

Milliyetçi cepheden milli merkeze çoban sülo ve koyunlar...
 

internetten alınmıştır.


Yetmişli yıllarda solcuların bitmeyen Demirel iktidarlarına karşı söyledikleri çok meşhur bir sloganları vardı: "İşçi, köylü aç sefil; çoban sülo başvekil"

Kapitalizmin, sömürü düzeninin baş vekili Demirel, zamanla laiklerin babası ve şimdi de   Mao'cu Aydınlık ekibinin kurduğu "milli merkez"'in ağababası oldu.

Başbakan Erdoğan da buna vurgu yaparak; çobandı koyun oldu dedi...

Oysa, koyun olan zatı devletleri değil, koyun olan yıllarca onun peşinden giden millet oldu...Milleti öylesine koyun yerine koydular ki, din, iman, bayrak, vatan, Atatürk her şey bu koyunlaştırmada malzeme olarak kullanıldı.

Bu ülke çok garabetere, çok tuhaflıklara duçar oldu yıllarca... Nice, dindar görenenler dine darbe vurdu; nice Amerikan düşmanı görünenler aslında Amerikanın has adamı çıktı.

Yıllar sonra anladık ki, yıllarca Menderes'in avukatıyım diye halktan oy devşirenler aslında Menderesi asanların kankasıymış... Böylesine cinliklerin en doruklarını yaşadı bu ülke Cindoruk'lar sayesinde...

Bir zamanların "milliyetçi cephe" kurucusu Muhteşem Süleyman'ları şimdi karşı cepheyle birlik olup aynı "milli merkez"e oturuyor.

Bugün bir çok şey değişti; bir çok gerçek su yüzüne çıktı; ama tüm gerçekler değil... Hala bazı temel gerçekler su altında gizleniyor. Hala, derin Amerikanın derin adamları Aydınlık gibi görünüp karanlıklarda gizleniyor.

Ne var ki, zaman hızlı akıyor.Bu karanlıklar da yakın gelecekler de aydınlığa çıkacaktır... O zaman milletin tamamı uyanacak, artık bir koyun sürüsü olmaktan çıkacaktır.

Geçmişte farklı çephelerde gibi görünüp aynı "merkeze" hizmet edenler, bugün açıkça bir araya gelmişlerse, su yüzüne çıkmaya başlamışlar demektir.

Bu yüzden bu "milli merkez"e iyi bakmak gerekir.

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..