Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Mart '12

 
Kategori
İnançlar
 

Modernizm ve Hadis İslamı arasına sıkışan kadınların Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun

Modernizm ve Hadis İslamı arasına sıkışan kadınların Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
 

Kapitalizm onu Müşteri, Geleneksel İslam Cinsel Obje, Kuran Ana olarak görüyor. Ya siz?


8 Mart Dünya kadınlar günü tüm kadınlara kutlu olsun. 

Her kadın ya ana, ya bacı, ya teyze, ya hala, kız evlat ya da kız kardeştir. Kadın iki şekilde erkekten daha önemli ve üstündür. Birincisi evren'in en merhametli varlıkları Annelerdir. Diğeri de Evrenin en fadakar öğretmen anneler onlardır. O kadar önemlilerdir ki Allah bile Kuran'da Nisa (Kadınlar) diye sure indirmiş ve onu ilk dört sıra içinde önem sırasına göre tasnif ettirmiştir.

Oysa ayetlerin önüne çıkarılan ve İslam dünyasının gözüne sokulan çoğu uydurulmuş yalan olduğu açık beyan belli olan bazı iğrenç, çağ dışı ve kadını aşağılayan cinsel faşizmi körükleyen bazı hadisler vardır. Bu hadislerden o kadar çoktur ki Müslüman kadınlar bunun gerçek olduğunu sansa kesinlikle Hristiyanlık dinine girer. 

Bakın yalan  iğrenç bazı hadisleri sıralıyorum.

Kadınlara okuma- yazma öğretmeyin: Yoksa aşığına mektup yazar " İbn-i Cevzi, İbn-i Hıbban, İbn-i Adıyy hadisi kabul etmez, uydurmadır derler. (Kitabul Mevzuat 2/268)
 

"Kocanın vücudu irin ile kaplı dahi olsa ve karısı onu yalayarak temizlese yine de kocasının hakkını ödemiş olmaz." İbni Hacer El Heytemi 2/121 Ahmed b. Hanbel, Müsned, V, 239

Kadınlar olmasaydı, erkekler cennete girerdi." : İbn-i Arrak, Es- sakafi hadisi kabul etmezler. ( Camiussağir: 2/113)

Kadınlara iteat pişmanlıktır." : Sehavi, Ukayli hadisi uydurma kabul ederler. ( Tezkiratul Mevzuat : 128, Kitabul Mevzuat : 2, 272)

Kadınlarla istişare edin, onlara tartışın ve onların söylediklerinin zıttını yapın": Sehavi ve İbn-i Arrak hadisi merfu görmezler. Ebu Hatim, İbn-i Adıyy , İbn-i Cevzi, İbn-i Hıbban hadisin uydurma olduğu görüşündedirler. ( El- Makasıdul Hasene: 248 , Tezkiretul mevzuat :128, Tenzihuş Şeria : 2-204, Silsiletul Ehadis: 432 ) .Ayrıca, Hz. Resul Ümmü Seleme ile istişarede de bulunmuştur (Makasıdul Ha-sene: 585, Silsile: 436, Keşful Hafa :2-3)

Kadınlar olmasaydı Allah'a hakkıyla ibadet edilirdi". Suyuti, Buhari, İbn-i Adıyy, Ebu Hatim, İbn-i Cevzi, Muhammed Nasuriddin, İbn-i Hıbban hadisi mevzu kabul ederler. ( Silsiletul Ehadisuzzaif : 74, Tenzihuşşeria : 1/62, El-leali : 2/59)

Bu ve bunun gibi asla Peygamberimizin söylemeyeceği süprüntüleri dinin içine ekleyeni Allah bildiği gibi yapsın zira bu ve bunun gibi süprüntü hadisler yüzünden İslama saldırılar yapılmakta ve kadın islam dünyasında feci durumda veya kocasının, ya abisinin ya da babasının haksızlıklarına maruz kalmakta, sevmediği adamla babası veya abisince zorlanmakta, iğrenç koca dayağı ile inim inim inlemekte. Cahil ve bilgisiz yetişen kadının ana olunca çocuğu da cahil ve bilgisiz olmaktadır.
 
Bu hadislerin kitaplardan temizlenmesine yönelik demeç verince de gerici kesim "Reformist" diye bu söylemde bulunanları müşrik veya münafık ilan etmektedir.
 
Toplam blog
: 722
: 3755
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

A.Ü İktisat Fakültesi mezunuyum, daha önce Kazakistan ve Hollanda'da eğitmenlik ve tercümanlık iş..