Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Mart '16

 
Kategori
TV Programları
 

Müdür Ne'aptın'dan O Hayat Benim'e Reyting tokadı!

Müdür Ne'aptın'dan O Hayat Benim'e Reyting tokadı!
 

Televizyon ekranlarında dün gece bir geri dönüş yaşandı.

2008 yılından beri ekranlarda olan Tolga Çevik, yeni programı ''Müdür Ne'aptın?'' ile Star ekranlarından geri dönüş yaptı.

Son olarak geçtiğimiz yıl Kanal D ekranlarında yayınlanan Arkadaşım Hoşgeldin ile ekrana gelen, ilk sezonunda aldığı müthiş sonuçlara rağmen 2.sezonunun ortasında ekrana veda yapım kendisini özlemişti.

Doğaçlama tiyatro performansı ile kendisini gösteren bu sahne sanatı Komedi Dükkanı ve Arkadaşım Hoşgeldin isimlerinden sonra yeni ismi Müdür Ne'aptın ile geri döndü.

Geçtiğimiz pazar akşamı yayınlanacağı açıklanan, ancak Ankara'da yaşanan bombalı saldırı yüzünden 1 hafta ertelenen program sonunda dün gece görücüye çıktı. Arkadaşım Hoşgeldin'e oranla Ezgi Mola olmadan yoluna devam program yine çok izlendi. Bu izlenme durumu sabah saatlerinde açıklanan reyting sıralamasında da kendisini gösterdi.

Müdür Ne'aptın ilk bölümü ile TOTAL grubunda 4.76 reyting ile 5. , AB grubunda 4.64 reyting ile 5. ve ABC grubunda ise 5.28 reyting ile 4.oldu.

Bu sıralaması ile ilk bölüm için gayet iyi bir başlangıç yapan program, birçok yapımdan izleyici çalmayı da başardı.

Evli ve Öfkeli ve O Hayat Benim gibi dizilerin seyircilerini çalan program, geçen haftaya oranla bu dizilerin daha düşük bir reyting almasına yol açtı.

İşte rekabet böyle bir şey. Yeni bir yapımın başlaması ile birlikte izleyiciler bir anda kaçabiliyor. Buna karşı önlem almak şart gibi görünüyor.

Tolga Çevik ve Müdür Ne'aptın ekibine bol şanslar diliyorum.

 

ANIL KOLDAŞ

 

NOT : Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..