Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Mart '16

 
Kategori
TV Programları
 

Esra Erol sonunda Troll Nevruz'u programdan çıkarttı!

Esra Erol sonunda Troll Nevruz'u programdan çıkarttı!
 

Haftalardır ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da isimli evlendirme programında sahne alan bir kadından bahsedip duruyoruz. Nevruz isimli 30-35 yaşlarında kapalı bir hanımefendi, program içerisinde talip bekleyenlerden birisi olarak bulunuyordu. Buraya kadar her şey tamam.

Ama bu ablamız bir süre sonra çok dengesiz ve küstahca hareketler yapmaya başlayınca bir anda ilgi odağı olmuş ve ülkemiz insanın her zamanki gibi sazan misali olaya balıklama atlaması ile ünlülük başarısına sahip olmuştu.

İnsanları aşağılayan, konuşmalarında küstahlık ve zihni açıdan tutarsızlık içeren tavırları olan bu ablamıza yanlış bilmiyor isem 30'dan fazla talip gelmişti. Seni alenen aşağılayan kadına sen talip olduğunu söyleyerek oraya gidiyorsun ya, sana da ayrıca yazıklar olsun sevgili hemcinsim.

Bu ablamız son olarak geçtiğimiz hafta Tarkan'ın çıkartmış olduğu Türk Sanat Müziği albümünün kendisine hediye edilmesi ile kendinden geçmiş ve bir anda 15'inde bir genç kız edası ile salya sümük olmuştu. Ki bu olay her seferinde olduğu gibi hem haber sitelerinde hem de sosyal medyada büyük olay yaratmıştı.

Defalarca bu konu ile ilgili yazı yazdım. Bu abla normal değil, ekranlar önünde daha fazla rezil edilmesin diye uyarmıştım hatta. Ve sonunda programın sunucusu Esra Erol olaya el attı.

Pazartesi günü yayınlanan bölümde Nevruz isimli kadının açıklanamayacak özel sebeplerden dolayı programdan çıkarıldığını, artık kimsenin bu hanımefendiye talip olarak gelmemesini söyledi ve adeta gönüllere su serpti.

Hiç kimsenin evlenmesine, elektrik alıp vermesine falan karşı değilim. Bu yüzden sakın beni eleştirmeyin.

Benim derdim yurdumuzda bulunan ve kimsenin bilmediği dertlere ya da sıkıntılara sahip olan insanların bu şekilde egolarını tatmin etmelerine, kendini rezil etmelerine ya da rezil edilmelerine karşı durmaya çalışmaktı.

Kendi adıma başarılı oldum. Esra Erol'a teşekkür ederken, seri yazılarla sizleri sıktığımız için tek tek şahsınızdan özür diliyorum.

Yeni Nevruz'larda görüşmek üzere Türkiye!

 

ANIL KOLDAŞ

 

NOT : Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..