Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Temmuz '13

 
Kategori
TV Programları
 

Muhteşem Yüzyıl'a Sürpriz Transfer ! ''Mete'' Muhteşem Yüzyıl'da !

Muhteşem Yüzyıl'a Sürpriz Transfer ! ''Mete'' Muhteşem Yüzyıl'da !
 

Ülkenin en önemli gündem maddelerinden oldu malum Muhteşem Yüzyıl.. Başbakan bile işin içine karıştı.. '' O karıştıysa bu dizi biter.. '' denildi ama dizi Eylül sonunda yeni sezona hazırlanıyor.. Önce dizinin senaristlerinden güzel insan Meral Okay vefat etti.. Ruhu şad olsun.. Toprağı gül olsun..

Ardından Alman aksanlı Rus kökenli Hürremimiz Meryem Uzerli tükenmişlik sendromu yüzünden kaçtı gitti.. Kadın Alman yapısına alıştığı için bizim dizilere, setlere, tempoya alışmadı denildi.. O kadar durdu durdu da son ay neden gitti anlamak zor.. Yerine Vahide Gördüm geldi.. Kimse beğenmedi.. Niye beğenmiyosun arkadaşım ? .. Alman birinin oynaması normal, Türkiye'nin en iyi oyuncularından biri gelince yok.. Yıllar geçti şu yabancı özentiliğimiz bitmedi.. O rolün bir şekilde geri gelmesi lazım.. E bu son çare.. Acil durumda camı kırmak gibi yani..

Sonra Kanuni'miz Halit Ergenç Gezi Parkı eylemlerine katıldı diye kendisine ve güzel eşi Bergüzar Korel'e çirkin laflar ve pankartlar hazırlandı.. Herkesin düşüncesini savunma hakkı olduğu unutuldu.. Oynadığı rolle bağdaşmıyor denildi.. Ne alakası varsa..

Neyse gel gelelim yeni sezona yaklaşırken 4.sezonuna ilginç ve sürpriz bir transferle başlıyor.. Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Mete'si Aras Bulut İynemli.. Sarı Selim rolü için farklı oyuncuların adı geçerken, Tims Yapım'ın anlaşma sağladığı bu isim herkesi memnun edecek gibi gözüküyor.. Genç oyuncu Aras Bulut İymenli, Sarı Selim rolüne en çok yakışacağı düşünülen isimlerden biriyken , gelecek sezonda '' muhtemelen ''bu role hayat verecek..

Muhteşem Yüzyıl'dan kimlerin gelip geçtiğini hatırlayın.. Pelin Karahan, Gürkan Uygun, Hamdi Alkan, Engin Günaydın, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Burak Özçivit, Deniz Çakır.. All-Star gibi yahu.. Ama bence Aras da sırıtmayacaktır..

Bakalım yeni sezon başlasın da görücez neler olacağını.. Bu diziye çok giren çıkan olur daha..

Tarihi anlatmak kolay mı ? Ha o tarihi doğru mu anlatır yanlış mı anlatır orasını izleyen bilir.. Haber vermesi benden..

 

koldasanil@gmail.com

facebook.com/anilkoldas

twitter.com/anilkoldas

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..