Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Mayıs '13

 
Kategori
TV Programları
 

Muhteşem Yüzyıl’da kimse yaşlanmıyor

Muhteşem Yüzyıl’da kimse yaşlanmıyor
 

Yaşlanmayanlar


İlk bölümden itibaren en çok izlediğim dizilerin başında geliyor Muhteşem Yüzyıl… İlk önceleri kuyumculuk yaptığım için takılan takıları görmek, takip etmek için izlemeye başlamıştım. Sonra da insan kaptırınca devam ediyor. Ayrıca her ne kadar abartılı olsa da tarihimiz hakkında da iyi bilgiler elde etmiş oluyoruz.

Hürrem’in esir olarak, ilk geldiği dönemlerde ki halini düşünürsek bugünden çok farklı değil. 5 çocuk doğurdu. Büyük oğlan neredeyse taht’a oturacak. Büyük kızı Mihrimah evlendi, hatta bu günlerde çocuğu oldu. Kabataslak bir hesapla en az 20 yıl... Ama fiziken neredeyse hiç bir değişiklik yok. Ne Mihrimah, ne Hürrem ne diğerleri hiç birinde fiziki değişim olmuyor. Sadece Süleyman’ın sakalları daha da uzuyor. Eee seyirciyi de bu kadar boşvermemeliler. Birazcık zaman çizelgesine uyumlu görüntüler olsun.

Entrika tipleri hep birbirinin tekrarı. En basit yollardan herkesin anlayacağı türden enrikalar her bölümde yapılmaya devam ediyor. Bence artık bizi şaşırtacak olaylar lazım. Kimbilir kaç kez, birbirlerinin yanında çalışanlar ajan olarak kullanılıyor. Kimbilir kaç kez at arabalarıyla yapılan yolculuklarda yollar kesilip içindeki öldürülmeye çalışıldı

Umarım Mihrimah’ın da çocuğu büyüyüp 20‘li yaşlara gelip herkes aynı kalmaz.  

 
Toplam blog
: 61
: 1072
Kayıt tarihi
: 08.02.13
 
 

Cengiz Ülkü 1966 yılı Manisa-Salihli doğumluyum. İlk, Orta ve Liseyi Salihli’de... Üniversite..