Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Nisan '12

 
Kategori
Futbol
 

Muslera'nın penaltısı ve getirisi

Muslera'nın penaltısı ve getirisi
 

Kaleci penaltı atamaz mı? Düne geceden beri Fatih TERİM'in kaleci Muslera'ya penaltı attırması konuşuluyor. Başta RIdvan DİLMEN olmak üzere coğu yorumcu (!) bunun doğru olmadığını savunuyor.

RIdvan DİLMEN Terim hocanın kariyerinin en büyük hatasını yaptığını söyledi. Takımda gol atmayan futbolcu olmamasını istemek hata mıdır? Taraftar isteklerine cevap vermek hata mıdır? Manisaspor'un ligden düştüğü 3 hafta önce kesinleşmişken böyle bir şey neden hata olsun ki? Bu olay rakiple dalga geçmek değildir ki. Kalecide oyunun bir parçası değil midir? Soruyorum sayın Dilmen'e, ileri çıkıp kornerden gelen topla gol atsa yine aynı şeyleri diyecek miydi? Açık bir Fenerbahçe taraftarı olduğunuz kesinken Galatasaray'ı böyle tutarsız eleştirmek güvenilirliliğinizi sarsıyor sayın Dilmen. Yoksa bu siniriniz attığı gol ile FB'nin 18 kişilik kadrosundaki 7 futbolcudan daha fazla, 4 futbolcuyla ise aynı gol sayısına ulaşması mıdır? Hafta içi size ağır bir eleştiride bulunan Reha MUHTAR'a cevap vermemeniz nedendir acaba? Doğruları söylemesi mi? Futbolla ilgili her şeyde yorum yaparken şike davası hakkında hiç konuşmamanız nedendir? Yoksa doğru mudur iddialar?

Ufak bir hatırlatma da yapalım kendisine de geçmişi ile yüzleşsin: 1988-1989 sezonunda Fenerbahçe'nin 100'üncü golünü kim atar anketi için çekilen reklam filminde FB'nin kalecisi Toni Schumacher'i işaret eden ve 'Schumacher' atsın diyen Dilmen o günden bugüne ne değişti?

 
Toplam blog
: 54
: 944
Kayıt tarihi
: 10.02.12
 
 

Artvin- Hopa doğumluyum.elektrik-elektronik mühendisiyim. İşten fırsat buldukça kendimce yazdığım..