Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Kasım '18

 
Kategori
Sinema
 

Müslüm Baba

Müslüm Baba
 

Müslüm Baba


Başrollerini Timuçin Esen, Ayça Bingöl, Zerrin Tekindor, Güven Kıraç, Erkan Can’ın paylaştığı ve yönetmenliğini Ketche., Can Ulkay’ın paylaştığı Müslüm Baba’nın hayat hikayesinin anlatıldığı muhteşem bir yapım sizlerle buluşuyor. Müslüm Gürses’in neden ve nasıl Müslüm Gürses olduğunu anlatan ve onu gerçekten tanımak için şahane bir fırsat yaratıldığını belirtmek isterim.

Zamanının ve hatta bütün zamanların Müslüm Babası olan ve olmaya devam edecek olan Gürses’in ne kadar zor ve tek bir acı ile başlayan hikasyesini anlatan bu yapımdan çok fazla duygu patlaması beklememeniz gerekiyor. Sadece Müslüm Gürses’in kim olduğunu öğrenmeye niyetli iseniz mutlaka vakit kaybetmeden izlemeniz gerekiyor.

Müslüm Gürses ve Muhterem Nur’un nasıl bir araya geldiğini, Gürses’in hayata nasıl kapanmayacak bir yara ile başladığını, müzik ile nasıl tanıştığını ve ustasından öğreneceklerinin onu Müslüm yapacağını, çocukluğunun ona ‘’ baba ‘’ lakabını nasıl verdiğini öğreneceksiniz. Müslüm’ün çocukluğu, aşkı, babalığı ve yüreğinin büyüklüğü izleyicileri hayrete düşürecek.

Baba olmanın ona yaşatacağı acılardan kaçarken bir çok insana baba olmanın mutluluğunu yaşayışını gördükçe bir kere daha hayran olacaksınız. Korkularının hayata aşk ile tutunarak geöebileceğini yaşatan bir kadın Muhterem Nur... Büyümesini ve yaşanılan hiç birşeyin onun suçu olmadığını nasıl öğrettiğini görmek içinizi ısıtacak.

Henüz hala vizyonda olan ve izleyicilerini bekleyen Müslüm Baba filmini daha fazla vakit kaybetmeden izlemelisiniz. Müslüm Gürses ve eşsiz hayatı sizleri bekliyor. Onu merak edin ve gerçekten tanımak için daha fazla vakit kaybetmeyin.müslüm Gürses’in de dediği gibi ‘’ anlatabildik mi? ‘’

 
Toplam blog
: 99
: 120
Kayıt tarihi
: 30.03.18
 
 

Merhaba :) Herkesin yazmaya olan isteği ve hayranlığı ile burada buluşabiliyor olmasından çok büy..