Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Eylül '13

 
Kategori
Siyaset
 

Mustafa Poyraz Büyükşehir İçin Ak Parti'den Aday Olabilecek mi ?

Mustafa Poyraz  Büyükşehir İçin Ak Parti'den Aday Olabilecek mi ?
 

Mustafa Poyraz Büyükşehir İçin Ak Parti'den Aday Olabilecek mi ?


Mustafa Poyraz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Olabilecek mi ?

Yeni büyükşehir olan illerden biri de Kahramanmaraş. Şehir büyük olunca başkan olmak isteyen de çok fazla haliyle. Şimdiki başkan Mustafa Poyraz Büyükşehir için Ak Parti'den aday olmayı kafasına koymuş gibi gözüküyor. İstanbul'da düzenlenen Kahramanmaraş Festivali, sonrasında ulusal televizyonlara çıkarak orada kendini göstermesi, Büyükşehir Belediyesi için aday olma çalışması olarak değerlendiriliyor.

2007 yılında yerel seçimlerden önce Başbakan Erdoğan'ın Kahramanmaraş mitingine katılmıştım. Mitingte Mustafa Poyraz kürsüye çıkınca mitinge katılanlar arasından küfürler duyuldu. Bu küfürlerin Erdoğan'ın da kulağına gittiği muhtemeldir. Ancak buna rağmen Başbakan Erdoğan Mustafa Poyrazı Ak Parti'den aday olarak gösterdi.

Halkın içine çıkıldığında Mustafa Poyraz'ı tekrar aday olarak görmek istemedikleri aşikar. Normal bir çay ocağına gidip konuyu açsanız, halkın Poyraz'dan gerçekten de memnun olmadığını görebilirsiniz.

Kahramanmaraş'ın en merkezi yolları bile dökülüyor. Başbakan Erdoğan'ın geçen yıl Kahramanmaraş'a geleceği haberiyle birçok yol kaliteli asfaltla tanışsa da Başbakan gittikten sonra devamı gelmedi. Şelale Park belkide Maraş'ın merkezidir. Hemen köşesindeki yol çatına bir bakın derim. Bu yapılanlar belki de anketlere yansıyor..

Birçok anket sitesinden baktığımızda yorumlar Poyraz açısından iç açıcı değil.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kim Olsun ? diye sorulan anketin sonuçlarına baktığımızda 778 oy kullanılmış

Oylamada

Halil Sayın 111 oyla % 14 oranında destek görürken,

Nusret Güloğlu 101 oyla, % 13 destek buldu.

İsmail Bakan 77 oy ile % 10 oranında destek alırken

Mevcut Belediye Başkanı Mustafa Poyrazı'ın oyu 42 ile % 5'te kaldı.

Kaynak: 46Medya

 
Toplam blog
: 19
: 759
Kayıt tarihi
: 12.06.13
 
 

Kahramanmaraş'ta yaşayan Gaziantep doğumlu, gecekondu kökenli ve emekliyim. Gaziantep Lisesi'nden..