Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Kasım '13

 
Kategori
TV Programları
 

Müthiş düet

Müthiş düet
 

görsel haberaj.com'dan alıntıdır


Pazar günü akşamı elimde kumanda televizyonda zapping yaparken Show Tv de Türk Sanat müziğinin dev seslerinden Bülent Ersoy ve Işın Karaca'yı bir de Bülent Ersoy'un eski eşi Armağan Uzun'u görünce Show Tv'ye takıldım ve izlemeye başladım.

Bülent Ersoy ve Armağan Uzun birlikte düet yaptılar, muhteşem bir düet oldu. Şarkılar çok güzel seçilmişti, Bülent Ersoy çok duygulandı ve ara ara Işın Karaca'ya sarıldı. Kolay değil insanın eski eşi oradayken o duygulu şarkıların eşliğinde orada durabilmek ve düet yapmak. Armağan Uzun ise sahneye son derece hakimdi, iki sanatçının sesi düet eşliğinde daha da devleşmişti.

Işın Karaca da İbrahim Tatlıses'in bir türküsünü kendi sesiyle yorumladı. Işın Karaca zaten müthiş bir ses bana göre. Keşke daha çok şarkı söyleseydi. Bence Işın Karaca pop müziği söylesin zira İbo'nun türküsünü kendine göre yorumladı ama ben pop müziği söylemesini tercih ederim.

Bence dev sanatçılarda düet yapsınlar birbirleriyle, konserler daha muhteşem olur, tadına doyum olmaz, daha da devleşirler seyircilerin gözünde.

Her şey gönlünüzce olsun.

Sibel Koçarslan 

 
Toplam blog
: 627
: 3456
Kayıt tarihi
: 11.06.11
 
 

Kendi halinde yaşayan doğa tutkunu, sıradan bir vatandaş. İnsanların dış güzelliğine değil iç güz..