Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Mayıs '07

 
Kategori
İlişkiler
 

Mutluluk saçan üç harf

Mutluluk saçan üç harf
 

Yaşam sevinci , üzüntüsüyle devam ederken, her daim kendini yenileyen, insanlarla buluştuğunda mutluluk saçan kimi zamanda tatlı bir üzüntü yaratan, içeriği engin denizler gibi uçsuz bucaksız olan ama ne tuhaf ki üç harften , küçük bir kelimeden oluşuyor. Evet onun adına AŞK derler. AŞK mevsimelere göre değişir en güzel aşklar şüpesiz baharda yaşanır. Baharın kendini yenilemesi tabiatın renk çümbüşüne bürünmesi, rengarenk örtüsüne kavuşması , canlanması , AŞK'ı kendiliğinde yaratır. Her sabah yeni umutlarla kalkılır AŞK'a umut bağlayanlar. Heyecan, canlılık ve yaşama sarılmış istekli arzular, arı misali çiçegini arar konmak için.

Yaşamın gizeminde saklı olan ve daima insanların karşısına çıkmakla ısrar eden , kimini sevince boğan, kimini hüzünle karşılayan, yaralayan, ızdıraba boğan gizemli yaşamın bir parçası halini alan AŞK her daima var olacaktır.

Sevincin çok uzak olduğu , umutlarımın tükendiği, hayattan koptugum, perperişan şekilde yaşadığım zaman, işte o an o gizemli üç harfin ağına takıldım. AŞK bir anda dünyam değişti, umutlarım yeşerdi, yaşama sevincim arttı ve bana hayat oksijenimi veren GÜLFEM'di. Onu tanımazken hüznün yoldaşım oldugunu, acının, ayrılığın ise vücudumun ayrılmaz bir parçası olduğu günlerdi. Şimdi ise güneş her sabah benim için doğuyo, adeta dünya benim için dönüyo. Umudumun yeşerdiği, sevincimin arttığı, güne MERHABA...

 
Toplam blog
: 24
: 650
Kayıt tarihi
: 07.05.07
 
 

25.06.1974 Bingöl doğumlu olup, kamu yönetimi 2. sınıf öğrencisiyim. Çeşitli yerel gazetelerde mu..