Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Aralık '15

 
Kategori
Güncel
 

Nasıl Türkmen bunlar

Nasıl Türkmen bunlar
 

TÜRKMEN Mİ


TÜRKMEN Mİ, İŞİD Mİ!

Önünde Türk adıyla başlayan bütün isimlerin bu ülkede yaşayan herkesi acıya, sevince  başarıya, başarısızlıklara nihayet son olayda görüldüğü gibi vahşete de ortak kılmasının utancını yaşıyoruz.

Milli maçta Ankara katliamı destekçilerinin sesini duyarken, misafir gelmiş Yunan milli takımı ıslıklanırken, kendini bilmez ilahiyat rektörü Fransız piçleri derken, hepimizi kapsadığının farkında olarak, duyduğumuz rahatsızlık katlanarak artıyor.

Şimdi bir de ülke sınırları dışında yaşayan ortak yaşam alanımızla ilgisi olmayan ülkü birliği bağımız bulunmayan bir takım insanları Türk ön adıyla kapsam alanına alma ve onların vahşetine ortak olmaya çağırıyorlar bizi.

Uçağı vurulmuş, savunmasız, tek başına kalmış, tehlike arz etmeyen bir pilotu havada infaz edenlerin İŞİD den ne farkı olduğunu insan birileri açıklasa da, ikna olsak.

Tekbir getirerek yaptıkları infazdan da anlaşılacağı üzere ön adı ne olursa olsun İŞİD kafası bir infazı bu milletin adını temsilen kullanmaya kimsenin hakkı yoktur.

Türkmen asıllı da olsa İŞİD tir bu infazı yapanlar. Nitekim Suruç ve Ankara katliamını yapan  hainlerin de Türk vatandaşı olmasının  İŞİD ön kimlikli olmalarını örtmediği gibi.

Neticede, Laz, Kürt, Çerkez, Ermeni, Rum, arkadaşlarımdan, dostlarımdan ve yurt dışında bir yerlerde,  utanmadan Türk kimliğimi ifade edebilmem için bu pisliklerle aramıza açık bir mesafe koymamızın, -  Benim için affedersiniz Ermeni diyorlar – kültürlü  mevcut siyasi irade ile mümkün olmadığı da bir gerçek.

 
Toplam blog
: 88
: 265
Kayıt tarihi
: 14.10.11
 
 

İstanbul 1946 doğumlu, gazetecilik yüksek okulu eğitimliyim. Müzik ve her türlü spor aktivitesi y..