Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Eylül '17

     
    Kategori
    Spor
     

    Neden Bar Brothers

    Neden Bar Brothers
     

    Herkese merhaba ,

    Uzun zamandır sporla ilgilenen biri olarak sizinle öğrendiklerimi ve deneyimlerimi buradan paylaşacağım.

     Direkt olarak konuya girmek gerekirse , hepimiz estetik bir vücut istiyoruz fakat spor salonlarında bile görüyoruz ki bu konuda çaba gösteren çok azımız. Şimdiden uyaralım ki no pain no gain arkadaşlar. Çaba olmadan hiçbir şey olmaz . Ben bu yazıyı spor salonlarında spor yapmayı sevmeyenler veya vakti olmayanlar ya da spor salonuna gidip de artık gerçekten sonuç almak isteyen arkadaşlar için hazırladım.

     Klasik vücut geliştirme ne kadar temel sağlasa ve faydalı yönleri olsa da ve farklı çalışma disiplinlerini içerisine alsa da bazı yönlerden de yetersiz kaldığını kabul edelim. Bu yazımda herkesin artık bildiği dünyaca ünlü bar brothers dan söz edeceğim. Vücut geliştirmek ya da güç , kondisyon , dayanıklılık ve kuvvet artışı gibi konularda aslında sandığımız gibi ağırlıklara , izole harekelere ihtiyacımız yok . Kendi ağırlığımız bizim için fazlasıyla yetecektir . Bunu youtube dan barbrothers sayfasını ziyaret ederek rahatlıkla görebilirsiniz . Bu arkadaşların vücuduna ulaşmak için kendinizi kaldırmanız inanın yeterli olacaktır. Bugün kaç kişi ne kadar barfiks çekebiliyor hepimiz tahmin edebiliriz . Tek ihtiyaç zaman . Bu bar programında özellikle evde sadece barfiks demirine veya cok kolay alternatifini bulacağınız ( sandalye gibi ) aletlere ihtiyacınız olacaktır . 

     Örnek vermek gerekirse , hiç spor yapmamış birisi için günde 3 x ( 10 barfiks - 25 squat - 25 şınav - 10 dips ) yapsanız bile 1 ay içinde değişimi görmeniz çok doğal . Fakat bu noktada mesela bir ay sonra kendiniz için nasıl özel bir program hazırlayacagınızın yetkinliğinde olmanız çok zor .Yani hangi hareketleri ne tekrarda ne kadar dinlenerek toplam ne sürede yapacağınızı bilmek ve bulmak zordur . Burada da bu işin yaratıcılarından destek almak elzem bir şeydir. 

     Sağık , estetik , güç , kondisyon , dayanıklılık ve kuvvet için bar brothers programları gerçekten çok işe yarıyor . Bence protein tozu ya da karbonhidrat tozu yerinde bu programlar için para vermek daha mantıklı . Youtubedan bu arkadaşlar hakkında buradan https://www.youtube.com/user/novoic çok daha fazla bilgi alabilirsiniz . Kendi hazırladıkları bu programlar hakkında kendi açıkladıkları bilgiye de bu adresten http://ce240w8kg663yub7ikllwo0xf0.hop.clickbank.net/ ulaşabilirsiniz . 

     Hepiniz sağlıklı kalın :)

     
    Toplam blog
    : 1
    : 281
    Kayıt tarihi
    : 01.09.17
     
     

    Merhaba,  İsmim Burak, hukuk fakültesi öğrencisiyim ve uzun zamandır sporla ilgileniyorum, burada..