Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Ağustos '08

 
Kategori
Dünya
 

Nedir dünyanın Rusya ve ABD'den çektiği

Nedir dünyanın Rusya ve ABD'den çektiği
 

Gün geçmiyorki ABD ve RUS'ların yeni marifetlerini görüyoruz ekranlarda ve gazetelerde. Rusya ile Kafkasyada kan ve gözyaşı hiç eksik olmadı, Amerika zaten kendini Dünya Jandarması zannediyor. Astıkları astık, kestikleri kestik ya da herkes korkuyor bunlardan.

Amerikanın adının geçtiği hiçbir dünya ülkesinde BARIŞ ın hakim olduğu görülmemiştir. Desteklediği hiç bir ülkede sukunet ve huzur olmamıştır.
Rusya ise Sovyetlerin dağılmasından sonra herkese saldırır oldu. Bu iki devlet dünya düzenini bozma yarışında hep öndeler. Biz ne yapıyoruz peki?

Onlar biryerlere girer dağıtır, taş üstünde taş bırakmaz, sonra bizden huzuru sağlamak için asker isterler ya da dayatırlar, bizde paşa paşa göndeririz ve dediklerini harfiyen uygularız. Yani bir nevi işledikleri suçları biz temizlemeye kalkışırız.

Birçok kadın dul, birçok çocuk yetim, aç, susuz, evsiz kalmadan niye bu iki devlete dur diyemiyoruz? Neden bunlara seyirci kalıyoruz?

Bugün yanıbaşınızda masum insanları katledenler yakında sizede bulaşacaklardır, zaten tek amaçları dünyayı müslüman toplumlardan arındırmak olan bu ülkeler, planlarını sinsice uygulamaya çoktan koymuşlardır.

Kaç bin kilometre uzaktan gelip burada olan bir olaya neden AMERİKA müdahale eder, hala aklınız almıyor mu?

Ya hiç gücümüz yok, ya saygınlığımız, ya sözümüz geçmiyor, ya gurursuzuz, ya onursuz ya da geçmişimizi çoktan unuttuk.

Gidin savaşın demiyoruz ama bunlara dur diyecek çok etkili bir yol bulun artık.

Görüyorsunuz ki YURTTA SULH, CİHANDA SULH kalmadı....

 
Toplam blog
: 33
: 699
Kayıt tarihi
: 04.08.08
 
 

1976 Amasya doğumluyum. İstanbul'da yaşıyorum, Anadolu üniversitesi Turizm ve Otelcilik mezunuyum..