Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Ağustos '12

 
Kategori
Güncel
 

Nerde kalmıştık? Hala bırakılan yerdeyiz....

Nerde kalmıştık? Hala bırakılan yerdeyiz....
 

Uzun süredir tatil ve yoğun iş temposu yüzünden yazamıyordum ama artık döndüm ve birikmiş bir sürü gündem beni bekliyor. Peki son 2 ayda ne oldu? 

1) Suriye Türk savaş uçağını düşürdüğünü açıkladı ama Türk uzmanlar uçağın vurularak düşürülmediğini açıkladı.

2) Türkiye yine bir sürü evladını kaybetti ama Türkiye o sınırı ile değil bu tarafta ki sınır ile ilgilendi ve yine bıçak kemiğe dayanıp gereken yapıldı(!).

3) Suriye nükleer silah kullanırız diye tehdit etti. Bizim devletimiz suyunuzu bile keseriz diyemedi.

4) Bütün binalarını alt yapısını Türk firmalarının yaptığı Irak; Türkiye'ye nota verdi, Dış İşleri Bakanına bir sürü laf etti senin milletvekiline vize vermedi.

5) Olimpiyatta ki birinciler kadar hiç birimiz 1 şehidi konuşmadık ailelerine o kadar para vermedik.

6) Milletvekili oğlu polisleri sıraya dizip tek tek herkesin içinde teşhis etti, başka bir ilde hastanede polisler dövüldü ama dövenler serbest kaldı.

7) 1 seneye yakındır pkknın elinde olan polisler ve askerler hala serbest bırakılmamışken ve unutulmuşken 'dağları özlemişim' diyen 'dağdaki kardeşlerim'' diyen bir milletvekili krallar gibi kendi isteğiyle gittiği dağdan geri gelinceye kadar milyon tane haber yapıldı.

8) Şehidimin cenazesi kamyon kasalarında gelirken, şehit babasının ayakkabısı sırf haber olsun diye ekranda olurken biz aylarca Dink'in ayakkabısından bahsettik..

9) Okullarda andımızı kaldırdık. Yakında İstiklal Marşı da kalkar ve bütün Türk ibaresi kalkar. Adı ''Milli'' olan bir bakanlıktan utanılacak bir karar.

Ve son sözüm sana sayın vekil: Bu ülke senin gibilere prim vermeyecek kadar akıllı değil belki ama bu yine de senin ne kadar kendini unutmuş  olduğunu değiştirmeyecek, o özlediğin dağlara ve kardeşlerine bir an önce dönmen dileğiyle.

 
Toplam blog
: 54
: 944
Kayıt tarihi
: 10.02.12
 
 

Artvin- Hopa doğumluyum.elektrik-elektronik mühendisiyim. İşten fırsat buldukça kendimce yazdığım..