Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Nisan '15

 
Kategori
Astroloji
 

Nisan ayı burç yorumu

Nisan ayı burç yorumu
 

Devrim Erbil, İstanbul, Haliç


KOÇ : Saklı, kısıtlı, gizli konuların ortaya çıkması ile ilgili olarak huzursuz ve asi hissederek  harekete geçebilirsiniz. Bilinçaltı zihninin, yüzleşmesini istediği konular üzerinde kontrolü yoktur. Dürüst bir şekilde yüzleşmeye istekliyseniz, içsel yüklerinizi bir anda tamamıyla rahatlatma şansınız var. Korkularınızı büyüttüyseniz ve katı bir şekilde bastırdıysanız biraz zorluklar yaşayabilirsiniz. Sanatçılar, müzisyenler, soyut enerjileri somut ifadelere ihtiyaç duyanlar ise harika deneyimler yaşayabilirler.

BOĞA : Sağlığınızla veya yakınlarınızın sağlığı ile ilgilenebilirsiniz. İş ortamında çalışanlarınızla aranızda gerginlikler yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanlarınız ile ilgili sorunlar olabilir. Yakın dostunuz ile yaşadığınız kırgınlıklar düzelebilir ve kendinizi sosyal ortamlarda daha sık bulabilirsiniz. İş antlaşmaları ile ilgili olarak beklediğiniz gelişmeler de belli bir sonuç alamayabilirsiniz ancak daha önce yaptığınız yatırımlarda belli karlar elde edebilirsiniz. Dekorasyonlara zaman ayırıp alışverişte vakit geçirebilirsiniz. Bu ay tercih renginiz beyaz.

İKİZLER : Kişisel gücünüz, motivasyonunuz gelişerek özgürlük, iyimserlik ve güvende olduğunuzu hissedebilirsiniz. Sizi destekleyen veya yardım edenlerin sayesinde umudunuzu yeniden kazanabilirsiniz. Süregelen davalar ile sağlık konularında sevindirici haberler alabilirsiniz. Ticari kararlarınızı dikkatli almayı ve bilinmeyen faktörlerle karşı karşıya gelebileceğinizi aniden  güç ve otoriteyi karşınıza alabilirsiniz. Sağlık, diyet ve  giyinme gibi meseleler bu dönemde özellikle öne çıkan konular arasında olabilir.

YENGEÇ :  İradenizin güçlendiğini ve arzularınızı yerine getirmekte başarılı olduğunuz bir dönem içersindesiniz. İş yaşamınızda ve kariyerinizde fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz. Kazançlar da veya beklemiş olduğunuz maddi gelirlerde artışlar söz konusu olabilir. Kaderinizin sorumluluğunu almayı ve etrafınızdakiler ile iletişime geçmelisiniz. Her zamankinden daha etkili ve karizmatik hissedeceksiniz. Ruhsal gerçeklikleri düşünürek olayları derinden ve ciddi bir şekilde irdeleyebilirsiniz.

ASLAN : İyi şans ve beklenmedik fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz. Hızlıca ilerleme kaydetmek açısından mutluluk verici bir zamandasınız. Sizi heyecanlandıran yeni bilgiler ile karşılaşabilirsiniz. Eğitimle ilgili konuların yoluna girdiğini, uzaklarda harika bir tatil yapma ve çalışma fırsatı edinebilirsiniz. Yabancılarla olan ortaklıklardan yarar elde etmeye başlayabilirsiniz. Adalet, eşitlik ve yargıyla çok ilgilenebilirsiniz. Düşünme biçiminiz daha yaratıcı ve orijinaldir. Güçlü bir eğlence ve macera fırsatınız doğacaktır.

BAŞAK : Aşırı çalışmaktan ve stresli durumlardan uzak durmalı ve mümkün olduğunca hobilerin ve eğlencenin tadını çıkarmalısınız. Başarı ya da ilerleme gecikebilir hatta reddedilebilir. Annenizle birden soğuk rüzgarların estiğini hissedebilirsiniz. Kısıtlı ve tutuk davranışınızdan dolayı muhtemelen sevinemez, kendinizi mutlu edemeyebilirsiniz. Diş ve kemiklerin sağlığını korumak için kalsiyum alabilirsiniz. Hafif destekleyici sebzeler, tahıl, meyve, sıvı almak ve bolca dinlenmek için zaman ayırabilirsiniz.

TERAZİ : Geçmiş deneyimlerden kazandığınız bilgeliği bularak bilinçaltı arzuların ve güdülerinin farkına varabilirsiniz. Kariyer ve iş ilişkileri olumludur. Kesin ve düzgün kararlar alabilirsiniz. Aile hayatı, evle ilgili gelişmeler yolunda gider ve otorite rolünde ki kadınlardan fayda sağlayabilirsiniz. Çocuklarınızın sizden güçlü bir doyum ve destek görebilirler. İşler yolunda gider, ilişkiler genelde olumludur objektif olarak büyük resmi görebilir ve işlerin yolunda gitmesi için elinizden ne gelirse çaba sarfedebilirsiniz.

AKREP : Öncelikle aşk ilişkilerinde sorunlar ya da zorluklar ile karşılaşabilirsiniz. Yıpranmış bir ilişkiyi sonlandırma disiplinine ve kararına sahip olabilirsiniz. Eski arkadaşınızla bir ortamda bir araya gelebilirsiniz ve ileriye dönük tekrar bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Yaratıcılık olumlu değildir. Sanatçılar ilhamların engellendiğini fark edebilirler. Servet kazanmak, mali riskler için ise uygun bir dönem olmayabilir. Önceden bastırdığınız veya görmezden geldiğiniz önemli konular ve kaygılar güçlü ve yoğun bir şekilde yüzeye çıkabilir.

YAY : Değişim konusunda heyecanlı hissedebilirsiniz. Geçmişi koşullanmadan kurtulmak için derin bir arzu duyabilirsiniz. Koşullanmış davranışlardan kurtulmak ve kendi hayatınızın  kontrolünü tamamıyla almak için enerji ile dolu olabilirsiniz. Çiftçilik, madencilik, arkeoloji ya da toprakla ilgili yeniliklerle ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Ev konuları, aile ilişkileri yükselen konulardır. Başka bir eve, daireye, şehre taşınmaya odaklanabilirsiniz. Özünüzde ki çekirdek enerjiyle temas halinde olabilir ve ruhunuzun aydınlandığını hissedebilirsiniz.

OĞLAK : Zihinsel ritimlerinizin etkileyici biçimde arttığını keskin yetenek ve esneklikle çalıştığını fark edebilirsiniz. Kardeşlerle, komşularla, akrabalarla etkileşim içersinde kalabilirsiniz. Kendi cemiyetinizde, şehrinizde veya ülkenizde bol bol gezebilirsiniz. Yeni tanıştığınız çoğu insan kadındır. Bilim, elektronik ve bilgisayarlarla uğraşmak için iyi bir zamandasınız. Hem iradeli hem de gergin olabilirsiniz. Bazı durumlarda sinirsel gerilim ve aşırı aktivite yüzünden sağlığınız kötüye gidebilir.

KOVA : Hayata aşırı atılgan ve saldırganca karşılık verebilirsiniz. Mimarlık, mühendislik, grafikerlik gibi el hüneri gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. Makine ve patlayıcılara dikkat etmelisiniz. Aşırı çalışmamalı, kendinize aşırı güvenmemeli her anlamda dikkatli olmalısınız. Kazanma konusunu aşrı derece takmamalısınız. Öfke patlamalarına maruz kalabilir birdenbire ateşiniz çıkabilir ve rahatsızlık hissi duyabilirsiniz. Gurur ve kibir önde olabileceği için etrafınızdakilerin fikirlerine saygı göstermeyi deneyebilirsiniz.

BALIK : Sosyal hayatınız gelişebilir ve herhangi bir alanda ilerleme için mükemmel bir zamandasınız. Doğru değerlendirmelerde bulunabilirsiniz. Bir çok birey bu dönem maddi miras alabilir. Erkek balıklar için yeni bir aşk ilişkisi olasıdır. Yatırımlarda başarılı olabilir ve iş konuları yolunda  gider. Patronlar, otorite konumunda olanlardan yardım görebilirsiniz. Yolculuktan, özellikle iş ya da önemli amaçlarla yapılan seyahatlerden yarar sağlayabilirsiniz. Fırsatlardan kolayca yararlanabilirsiniz. Artık yasal konular yolunda olacaktır.

Hülya Ataşcıoğlu

ASTROLOG

 
Toplam blog
: 23
: 2617
Kayıt tarihi
: 17.10.14
 
 

İstanbul Üniversitesi Sanat Tarihi ve Arkeoloji bölümünden sonra eski mısır uygarlığına olan ilgi..