Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Şubat '15

 
Kategori
Deneme
 

Nötralizm ve doğa yasaları (Kısa notlar)

Nötralizm ve doğa yasaları (Kısa notlar)
 

Yeter Artık!


Evrensel döngü Nötr'dür, dinamiktir, Dengedir; GÜÇTÜR! Doğa yasalarını anlama kabiliyeti yaşamımızın huzuru ve yüreğidir. Yaşamını dengeli bir tansiyon içinde sürdürmek sağlıklı olmaktır, kimseye yük olmamaktır. Yasaların uzağında kalmak acıların yönetmenliklerini çoğaltmaktır. İnsan 37-38 derece bir vücut ısısında hayatını sürdürür. 40-41 derece de bekleme mesafesi kısadır, ısrarında ölürsünüz. İnsanlar gibi Kollektif ortaklığın gücü olan yönetimler, rejimlerin bilgeliğinde de aynı insan ve doğa yasalarının çekirdek bilgisi olmalıdır. Atomlardan, makro evrenlere oradan boşluk enerji ve titreşimlerine ve bilinç derinliklerinde hep bir zincirleme reaksiyonlar yatar. Bir düzensizlikte bekleme, İnsanın, 41 derece de vücut ısısında beklemesi kadardır. Bir üst orbitale sıçramalar, evrensel maddi ve ruhsal zıplamalar kainatın motor kuvvetidir, bilgeliğidir. Bu durumlarda dahi dengeli bir sıçrayış vardır. Bilinen dört kuvvet ve iç içe geçmiş 10-11-12...sıralı tüm kuvvetlerin bilgeliği de dengedir. Dinamiktir, eylemseldir ve sonsuzluğa akar durur.
 
Nötral bir zeminde güçlü bir çekim kuvveti vardır. Yani Okyanus Nötral bir zemin ve üstünde çok yükler kaldırır. Gemiler, tankerler, uçak gemileri vb. Tüm bunlar yasaları ile yüzdürülür. Yoksa altına alır çürütür.
 
Nötralizm güçlü bir zemindir. Natural Demokrasi onun gemisidir. Siz bu gemiyi- demokrasiyi kurallarına, okyanus yasalarına göre işletirseniz karaya varırsınız!
Dünya Rejimleri bir bilinç büyümesine kadar çok acı çektirdiler. Hiç bir rejim yoktur ki toplu katliamlarla rejimini sürdürmesin!
 
Karşıtlıkları besleyerek, birbirlerinin şiddetlerini arttırarak rejimlerini yaşatmaya çalıştılar.
Stalin- Hitler karşıtlığı en somut örnektir. Orta bir yol, akar bir yol olan NATURAL DEMOKRASİ- NÖTRALİZM Bu şaşkınlığın ve beceriksizliğin ve kötülüğün karşısına bir vicdan ve doğru yasaların hatırlatıcısı olarak çıkacaktır. Gemi okyanusta usta bir kaptanla yol alacaktır! Mürettebat artık acı çekmeden dünya dönecek, gemi gidecektir!
 
İstese de istemese de bu gemi gidecektir. Dikkat ve farkındalıkla bu gerçeğin ayırdımına varan İnsanlar yaşamını, neslini ve çevresini koruyarak bu dansa katılacaktır!
Uyanmak,Kurtulmaktır!
Yaşasın Nötralizm!
Yaşasın Natural Demokrasi!
 
Toplam blog
: 164
: 239
Kayıt tarihi
: 23.02.09
 
 

Kalenderce yaşarım. Okurum, gezerim, Çocukluğum şanslıydı; özgürlük en büyük mükafatım. Hiç bir kal..