Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Mart '16

 
Kategori
TV Programları
 

Nurgül Yeşilçay'dan Erkan Petekkaya'ya mobbing suçlaması!

Nurgül Yeşilçay'dan Erkan Petekkaya'ya mobbing suçlaması!
 

Dizi dünyasının ne kadar zor şartlarda çalıştığını, 2 saatten fazla süren bir bölümü çekebilmek için nasıl sorunları yaşadığını biliyoruz ve duyuyoruz. Hal böyle iken, dizi dünyasında yaşanan olayların nasıl kısa süre içerisinde büyüdüğüne de şahit oluyoruz.

Bu duruma örnek olarak gösterilebilecek son tartışma Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya arasında yaşanan ağız dalaşı.

Bir gün biri konuşuyor bir gün diğeri. Bu durum magazin çalışanlarına ve kısmen de bizlere yarıyor tabi.

Bilindiği üzere ikili arasında yaşanan sıkıntılar sonucunda Nurgül Yeşilçay'ın oynadığı Gülseren karakteri diziden ölerek ayrılmıştı. Bu son ile sıkıntıların aşıldığı düşünülse de, işler tahmin edildiği gibi gitmedi ve gerginlik daha da arttı.

Geçtiğimiz hafta Erkan Petekkaya'nın ''Konuşursam Nurgül sokağa çıkamaz.'' açıklamasının ardından, Yeşilçay'ın sette alkollü olduğu ve küfürlü konuştuğu için yapım şirketi tarafından yapımdan uzaklaştırıldığı iddia edilmişti.

Tüm bu iddiaların üzerine, Hürriyet gazetesinin yazarlarından Ayşe Arman Nurgül Yeşilçay'la çok önemli bir röportaj gerçekleştirdi. Bu ropörtajda Yeşilçay'ın söyledikleri gayet sert ve anlamlı duruyor.

Nurgül Yeşilçay tüm iddiaları reddederek, Erkan Petekkaya'nın egolu ve erkeksi bir tavır içerisinde olduğunu iddia etti. Bu erkeksilik maskülenlik anlamında değil, kadını ezme ve ezikleme anlamında kullanılıyor.

Kulislerde bahsi geçen öpüşme krizini doğrulayan, Petekkaya'nın sette en ufak bir hatada küfür kıyamet gittiğini, son düğün sahnesinin krizde zirve yaptığını söyleyen Nurgül Yeşilçay ; Petekkaya'nın psikolojik olarak mobbing yani baskı ve hatta taciz uyguladığını dahi iddia etti.

Röportajın tamamını Hürriyet gazetesinde okuyabileceğiniz için buraya tek tek yazmak istemiyorum. Ama şu kadarını söyleyeyim ki ; Yeşilçay erkek egemen toplumun kendisini dizi sektöründe de gayet net şekilde gösterdiğini anlatmış.

Erkeklerin kadınlar üzerinde yarattıkları baskıyı ve etkiyi açık açık ifade eden Yeşilçay, sette alkollü gelmediğini ve son sahne dışında sette hiç küfür etmediğini de söylemiş.

Vallahi kime inansak, kime kızsak bilemedim. Herkes birbirini suçlarken, Yeşilçay çok delikanlıca bir röportaj yapmış.  Helal olsun.

Ama şunu biliyorum ki, erkek egemen bir toplumda bahsi geçen her şey yaşanabilir.

Bizdeki erkek aklı böyle devam ettikçe, böyle haberleri çok duyarız biz.

Allah akıl fikir versin.

ANIL KOLDAŞ

 

NOT : Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..