Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Nisan '10

 
Kategori
Siyaset
 

Obama... Hadi artık soykırımı tanısına

Sevgili Obama,

Buralarda herkes ağzından çıkacak sözleri merakla bekliyor... Daha doğrusu zamanında ermeni severlerine verdiğin sözü tutup tutmayacağını merak ediyorlar.. Ama birileri de var ki sen şu soykırım yalanını kabul edeceksin diye ödleri koparak, kulaklarını kapatarak o anı beklemekteler.

Kardeşim.. Ben diyorum ki... Tamam... Soykırım sözünü sözle... Hatta kabul de et...ki buralarda birileri bunun dünyanın sonu olmadığını anlasınlar... Bir öcüden korkutulurcasına bizi buralarda esir etmesinler.

Tvlerde bunların temsilcilerini izlemekten bıktık... Bir yerlerde nefes nefese bir şeyler kanıtlamaya çalışan yalancılar.. Ama kendilerine kaynaklardan kanıt gösterilince ağızlarından salyalar akarcasına köpürenler..

Diğer tarafta da sürekli biz birşey yapmadık diyerek bunları ikna etmeye çalışanlar.

Maalesef bunu asıl yapması gereken... Bu vatanı temsil etmesi gerekenler susarlarken bu işin sadece sn.halacoğluna bırakılmasını üzülerek izlemekteyiz.

Bir de özür diliyoruz.. Hepimiz yastayız şaklabanlıklarını yapanlar var.. Aslında daha farklı lafları hakediyorlar ama hala kendimizi tutmak.. Sabırlı olmak daha hayırlı..

BU NEDENLE.. OBAMA... HADİ ARTIK SOYKIRIMI TANISANA... Ama bu arada senin ta büyükdedelerini afrikadan getiren beyaz amerikalı köle tüccarlarından da bahset... Ölen kızılderililerden bahset... Tüm dünyada öldürdüğünüz... Ölmelerine sebep olduğunuz insanlardan da bahset... O zaman söyledğin yalana gerçekten inanıp inanmadığın daha net anlaşılacak..

 
Toplam blog
: 29
: 803
Kayıt tarihi
: 22.08.07
 
 

40 yaşındayım. Bankacılık sektöründe çalışıyorum. Bankacılık, finans, ekonomi ile mesleğim gereği il..