Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Ocak '17

 
Kategori
Astroloji
 

Ocak ayının burçlar üzerindeki etkileri

 Ocak ayındaki gezegenlerin burç geçişleri ve ay fazları:

Merkür: 08 Ocak günü yay burcunda düz harekete geçiyor. 12 Ocak günü oğlak burcuna geçiyor.

Venüs: 03 Ocak günü balık burcuna geçiyor.

Mars: 28 Ocak gününe kadar balık burcunda hareket ediyor.

Dolunay: 12 Ocak günü yengeç burcunda gerçekleşiyor.

Yeniay: 28 Ocak günü kova burcunda gerçekleşiyor.

KOÇ

 12 Ocak tarihinden itibaren patronların ve hayatındaki otorite figürleri ile aranı düzeltebilirsin. Kariyer planlamanı çok daha sağlıklı bir şekilde yapabilirsin. Hedeflerin için harekete geçme zamanı geldi. Ay boyunca meditasyon gibi ruhsal çalışmalara vakit ayırabilirsin. Ayrıca sana zarar veren tutumlarını değiştirmen de mümkün görünüyor. 12 Ocak tarihini takip eden üç gün boyunca ebeveynlerin ile iletişim kurarken dikkatli olmalısın. Ayrıca ev ve emlak konuları ile ilgili sorun yaşayabilirsin. İkilemleri acele etmeden üzerinde düşünerek çözmelisin.

BOĞA

12 Ocak tarihinden itibaren yurtdışı bağlantılı işlerin ve akademik konularla ilgili daha etkin kararlar alabilirsin. Hukuki davaların çözümlenmesi mümkün olabilir. Uzun zamandır planladığın yurtdışı seyahati gerçekleştirebilirsin. Ay boyunca yeni arkadaşlar edinmen, sosyal çevre değiştirmen ve yeni bir kulübe üye olman mümkün görünüyor. 12 Ocak tarihini takip eden üç gün boyunca yakın çevren ile iletişim kurarken daha dikkatli olmalısın. Öğreneceğin bazı gerçekler ikilemde kalmana sebep olabilir. Sabit fikirli olmaktan kaçınarak daha esnek bir tutum içinde olmalısın.

İKİZLER

12 Ocak tarihinden itibaren kredi, miras ve ortak yatırım konularında etkin kararlar alabilirsin.  Metafizik ile ilgili konular ile ilgilenebilirsin. Ay boyunca kariyerin konusunda avantajlısın. Hayatındaki otorite figürlerinden destek görebilirsin. 12 Ocak tarihini takip eden üç gün boyunca maddi kazanımlarına ilişkin yeni yöntemler ve kaynaklar keşfedebilirsin. Garantici davranmaktan vazgeçmelisin. Bazen risk almadan başarı elde edilmez.

YENGEÇ

12 Ocak tarihinden itibaren ilişkin, evliliğin ve ortaklığın ile ilgili etkin kararlar alabilirsin. Eğer sevgilin ile aran kötüyse düzeltmenin tam zamanı! Tabi önce aşırı alıngan ve sübjektif davranmaktan vazgeçmelisin. Ay boyunca yurtdışı seyahatlere çıkabilir ve yurtdışı bağlantılı işlere imza atabilirsin. 12 Ocak tarihini takip eden üç gün boyunca sağlığın konusunda temkinli olmalısın. Hayatındaki ikilemleri çözerken mantığını devreye sokmalısın.

ASLAN

12 Ocak tarihinden itibaren çalışma hayatın ile ilgili daha doğru kararlar alabilirsin. Sağlığın bozuk ise, iyileşmesi için etkin adımlar atabilirsin. Diyet veya detoks yapmanın tam zamanı! Ay boyunca miras ve ortak yatırım konularında avantajlısın. Eşinin maddi durumunda da düzelme ortaya çıkabilir. 12 Ocak tarihini takip eden üç gün boyunca ruhsal çalışmalara vakit ayırabilirsin. Aşırı gururdan ve sabit fikirden arınmak için inisiyatif kullanmanın zamanı geldi.

BAŞAK

12 Ocak tarihinden itibaren aşk hayatın ile ilgili önemli kararlar alabilirsin. Yeni hobiler edinmen mümkün görünüyor. Bu ay yaratıcılığın yüksek olacak. Ay boyunca evlilik ve ortaklık ile ilgili başlangıç yapabilirsin. Yeni sözleşme fırsatı kapını çalabilir. 12 Ocak tarihini takip eden üç gün boyunca arkadaşların ile bazı gerçekleri öğrenerek ikilem yaşayabilirsin. Fazla şekilci davranmadan bu sorunları çözmelisin.

TERAZİ

12 Ocak tarihinden itibaren ev almak veya mevcut evi yeniden dekore etmek ile ilgili karar alabilirsin. Ailenle daha çok vakit geçireceksin. Ay boyunca çalışma hayatın da oldukça hareketli olacak. Yeni bir evcil hayvan almak isteyebilirsin. 12 Ocak tarihini takip eden üç gün boyunca kariyerin konusunda daha temkinli olmalısın. Hedeflerine ulaşmak isterken fark edeceğin bazı gerçekler canını sıkabilir. Daha fazla inisiyatif kullanmalı, hakkını aramalısın.

AKREP

12 Ocak tarihinden itibaren iletişim konularında avantajlı olacaksın. Yeni bir sözleşmeye imza atabilir, yeni bir eğitime başlayabilirsin. Yakın çevrenden destek görebilirsin. Ay boyunca aşk hayatın ve cinsel hayatın oldukça renkli olacak. Hatta çocuk yapma kararı alabilirsin. 12 Ocak tarihini takip eden üç gün boyunca yurtdışı bağlantılı işlerin, akademik ve hukuki konularla ilgili sorun yaşayabilirsin. Sorunları güç savaşına girmeden çözmeyi öğrenmelisin.

YAY

12 Ocak tarihinden itibaren maddi kazanımlarınla ilgili etkin kararlar alabilirsin. Yeni kaynaklar yaratmanın tam zamanı! Ay boyunca ev ve emlak konuları ile ilgili avantajlısın. Miraslar konusunda da çözüme ulaşabilirsin. 12 Ocak tarihini takip eden üç gün boyunca kazalar ve riskler konusunda temkinli olmalısın. Ortak yatırımların ile ilgili bazı gerçekler seni ikilemde bırakabilir. Atılımda bulunurken riskleri iyi hesaplamayı öğrenmelisin.

OĞLAK

12 Ocak tarihinden itibaren işlerin rahat akmaya başlayacak. Çevren ile yaşadığın iletişim sorunlarını çözüme ulaştıracaksın. Projelerini gerçekleştirmenin tam zamanı! Ayrıca ay boyunca seyahatlere çıkabilir, yepyeni konularda eğitim görebilirsin. Yakın çevrenden de bu konuda destek göreceksin. 12 Ocak tarihini takip eden üç gün boyunca evliliğin ve ortaklığın ile bazı gerçekler canını sıkabilir. Karamsar ve yargılayıcı bir tutumdan kaçınarak sorunları çözmelisin.

KOVA

12 Ocak tarihinden itibaren hayallerini gerçekleştirmen mümkün olacak. Yeni yıl ile birlikte hayatında işe yaramayan alışkanlarını eleyerek bir erken bahar temizliği yapabilirsin. Ay boyunca yeni maddi kaynaklar bulma konusunda avantajlı olacaksın. Garantici davranmaktan vazgeçmelisin. 12 Ocak tarihini takip eden üç gün boyunca sağlığına dikkat etmelisin. Ayrıca yanında çalışan kişilerle ilgili sorun yaşayabilirsin.

BALIK

12 Ocak tarihinden itibaren arkadaşların ile arandaki sorunları düzeltebilirsin. Ayrıca yeni bir sosyal çevreye girebilirsin. Ay boyunca aşk hayatın renkli olacak. Yeni bir ilişkiye başlamanın ve yeni projeler üretmenin tam zamanı! 12 Ocak tarihini takip eden üç gün boyunca yaratıcılığın çok yüksek olacak. Artık evde oturmak yerine insanların içine karışarak, onların senin yeteneklerini fark etmelerini sağlamalısın. 

 
Toplam blog
: 49
: 4370
Kayıt tarihi
: 27.01.12
 
 

25 Ocak İstanbul doğumludur. Alman Lisesi'nden mezun olduktan sonra başladığı lisans eğitimini İs..