Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1946 yılında Gaziantep’in Oğuzeli ilçesinde doğdum. İlkokulu aynı ilçede, ortaokulu Ceyhan’da, liseyi Urfa’da bitirdim. 1970 yılında Ankara’da Gazetecilik Yüksek Okulu’ndan mezun oldum. Memuriyet yaşamım 1966’da Devlet İstatistik Enstitüsü’nde başladı. Milli Eğitim Bakanlığı’nda memur ve şube müdür yardımcısı ol..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Yürek Söylencesi (Şiirler)

Sevgili Ünal Şöhret Dirlik dosta teşekkür ediyorum.Kalemine, dostluğuna sağlık. Saygıyla. Oğuz Tümbaş

17 Eylül 2015 17:53
Bilgin Adalı Hep Yaşayacak

Ölüm herkes için hep erkendir; ama ölüm sanat, yazın, kültür adamları için çok daha erken diyesim var. Bilgin Adalı için hele daha bir erken geldi ölüm. Kuşkusuz yapıtlarıyla ölümsüz...Kuşadası etkinliğinde güleç yüzüyle, dost ve içten davranışlarıyla zamana anlam ve özelllik katmıştı. Bu anları, anıları da yaşayarak okudum yazını sevgili Ezgi. Kalemine sağlık. Sevgili Bilgin Adalı ışıklar içinde yatsın. Başımız sağ olsun.

01 Ekim 2012 08:06
Oğuz Tümbaş'ın Küşüm Çınlaması'nı okurken

Sevgili A.Kadir Güler dost, demek kulağım "Küşüm Çınlaması" kitabımla ilgili yazını yazarken çınlıyormuş! duygudaşlık işte. Beğeniyle, sevinçle, ilgiyle okudum yazdıklarını. Buncası hak etmiyorum; ama sen eski bir dostluğun da sıcaklığı ve içtenliği ile bu yazıyı kaleme almış, Milliyet Blog üyesi dostlarla paylaşmışsın. Kalemine, düşüncene, emeğine teşekkür ederim. Yeni kitaplarda buluşmak üzere sevgiler. Yazı, şiir yolumuz hep açık olsun.

24 Eylül 2012 22:28
 
Toplam blog
: 178
: 1483
Kayıt tarihi
: 01.06.08
 
 
 
 

 
  • DOSTLAR [48]
  • Kitap [32]
  • GÜNCE [20]
  • Güncel [19]
  • Anma [10]