Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Aralık '08

 
Kategori
Güncel
 

Oh ne ala!

Oh ne ala!
 

" Olimpiyatlarda yeni bir dal geliyor!"


Bundan böyle “Olimpiyatlarda madalya alamadık” diye sakın üzülmeyin! Müjde! Olimpiyatlara yeni bir dal daha geliyor.! Bence, şimdiden çalışmalara başlasak hiç de fena olmaz.

Hangi dalda olduğunu merak ettiniz değil mi?

Yıllar öncesinde doğal gıda ile beslenen neslin, güreşte aldığı madalyaları, artık son yarışmalarda göremez olduk. İthal ettiğimiz sporcularda olmasa, hanemize madalya yazdıramayacağız.

Koltuklarınızın arkasına rahatça yaslanın. Hemen öyle üzülmeyin. Yeni düzenlenecek yarışmalarda bize bir tek rakip çıkar, o da Irak! Onlar tutturamadı ama bizler çok çalışırsak hedefi tutturabiliriz!...

Evet sıkı durun. Spora yeni bir dal daha ekleniyor!

“Potin Fırlatma Yarışması”

Ülke olarak şimdiden alt yapıyı iyi hazırlamalıyız. Fırlatma dalında ülkemizle yarışacak hiçbir ülke olacağını da sanmıyorum. “Anayasa Kitabı"nı fırlatan, “Fırlatma yetişen gençliğimiz” , “Siyasilerin, yıllardır vaat ettiği” fırlatmaları düşünecek olursanız, bu yarışmalarda birinciliği hiç kimseye bırakmayacağımızı şimdiden söyleyebilirim! Bakın malzemenin en iyisi de Gaziantep’te yapılıyormuş. Bize düşen, iyi çalışmak, o da ‘Türk Gençliği’nin asil damarlarında var. Haydi hayırlısı!

Bizde bir söz vardır. “Ağır taşı, kimse kaldıramaz” diye. Yani, konuştuğunuz her yerde dinlensin, olgun olun. Karşındaki konuşurken, dinlemeyi bilin” derdi büyüklerimiz.

Yine kılıçlar çekildi. “Doğalgaz sayaç alımları”nın Ankara halkına pahalı yansıtılması konulu Uğur Dündar’ın yönettiği ‘Tartışma Programı’nı bir çoğumuz ilgiyle aynı zamanda da üzülerek izledik. Şovmen, yapacağını yine yaptı. Sivrisinek vızıldasa da, izleyenler mesajları güzel aldı. Ne diyelim, “ Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az” sözünü de es geçmeyelim.

Sahi bu arada, Belediyelerin bir çok ilde yaptırdığı reklam panolarında, “Seçim Reklamları” kokusu gittikçe artmaya başladı.

Bedava Kömür,

Bedava Erzak,

Bedava Çek,

Bedava Reklam

Oh! Ne Ala, Ne Ala!...

Bal tutan parmağını iyi yalıyor…

Sağlıcakla kalın…

Ertuğrul ERDOĞAN

21 Aralık 2008/Bursa

 
Toplam blog
: 300
: 466
Kayıt tarihi
: 06.05.08
 
 

Ertuğrul Erdoğan, 1958 yılının sonbaharında Ankara'da doğdu. 1968 -1980 yılları arasında babasını..