Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Eylül '07

 
Kategori
Sağlıklı Yaşam
 

Okul başlarken (2/4)

Okul başlarken (2/4)
 

Evden okula, okuldan eve seyahat

Okul Servisi:
    Çocuğunuzun emniyet kemerini bağladığından ve yolculuk esnasında sürekli bağlı tuttuğundan emin olun. Eğer okul servisinde emniyet kemeri yoksa, okul müdürlüğünü bu konuda ikaz ediniz. Otobüsü durağa yanaşana kadar kaldırımda bekleyin. Otobüs etrafından dolanmayın. Karşıdan karşıya geçerken trafiği kontrol edin. Okul servis şöförünün temiz görünüşlü biri olup olduğuna dikkat edin.
Araba:
    Yolcuların hepsinin emniyet kemeri takılı olmalı.
Bisiklet:
    Okul yolu üzerindeki her kavşakta trafik güvenliğinin kontrol altında olduğundan emin olun. Küçük çocuklar trafiği çok fazla önemsemediklerinden tek başlarına yola çıkıp çıkamayacaklarını iyi değerlendirin. Bu konuda gerçekçi olun. Her ne kadar sizin çocuğunuz da olsa trafik hata affetmez! Parlak ve canlı giyisiler, trafikte çocuğunuzun daha iyi farkedilmesini sağlar.
Okulda Yemek:
    Okul kafeteryasında nelerin satıldığını öğrenin. Buna göre çocuğunuz için beslenme düzenleyebilirsiniz. Okul kantininin taze meyve, düşük yağ oranlı ürünler, su ve %100 meyve suyu gibi daha sağlıklı malzemeler satması için teklifte bulunabilirsiniz.
 
Toplam blog
: 68
: 4699
Kayıt tarihi
: 14.01.07
 
 

Tıp doktoru ve iki senedir online sağlık danışma hizmeti veren  sitesinin yöneticisiyim. Sık ka..