Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Mart '08

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Öldürülüyoruz

Öldürülüyoruz
 

Vücudumuzdaki manyetik alanlar, doğal çevremizdeki yerkürenin manyetik alanı ile uyum içerisindedir. Baz istasyonlarının çevresinde elektromanyetik alan oluşmaktadır ve oluşan bu elektromanyetik alanın insan vücudundaki ve doğal çevredeki elektromanyetik alandan fazla olması sebebiyle mevcut uyum bozulur. Bu da, elektromanyetik kirlilik adı verilen bir tür çevre kirliliğine neden olur.
Arkadaşlarla beraber Şentepe civarını dolaşmaya çıktık ve aklımızın alamayacağı yerlere baz istasyonları kurulmuş. Binanların arasında evlerin çatısında, bahçelerinde kocaman direkler ve kocaman bir dağıtıcı anten. Belki geçim kaynağı olarak kiraya verilen bir bahçe ama çevreye zararlarını bilmiyorlarmıydı? İnsanlarımız kanser oluyor bebeklerimiz sakat doğuyor bu istasyonlar çevreye ölüm saçıyor. Yürürken bile üperdim evinin karşısında balkonuna çıktığında demir bloglarla yaşayan insanlar o demir yığınlarının çevreye saçtığı radyasyon ve zehiri neden solumak zorundalar. Bu istasyonlar şehrin ortasına dikilmek zorunda mı? İnsan sağlığı bu kadar ucuz mu?
Şentepe TRT Vericileri ve toplu halde 15 tane direk belki daha fazla, burada çalışan insanlar ve çevresindeki evlerde yaşayanlar bunlara hiç zararı yokmu varda sesmi çıkartamıyorlar. Göz göre göre bilerek kendi sağlığımızla uğraşmalarına lütfen izin vermeyelim.

 
Toplam blog
: 118
: 3309
Kayıt tarihi
: 04.09.07
 
 

Bilgi büyük adamı alçak gönüllü yapar, normal adamı şaşırtır, küçük adamıysa kibirlendirir.. ..