Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Aralık '13

 
Kategori
Güncel
 

Operasyon mu kirli, yapılanlar mı

Operasyon mu kirli, yapılanlar mı
 

hadi yine iyisiniz,babanızın makamı ordada işinizi görmüş


Uzun zaman oldu klavyenin tuşlarına blog için tuşlamayalı nedenleri vardı. Tavşan dağa küsmüş misali yazdığım birkaç yazım yayınlanmadı, sanırım doğru söyleyeni dokuz köyden kovdukları içindir. Kovulmayı doymayan ben yine oturdum, artık kovulup kovulmadığımı yayınlanırsa anlayacağım.

Gündeme bomba gibi düşen şu son yapılan kirli operasyonun sonunu çok merak ediyorum. Kirli operasyon diyorum çünkü sayın başbakanımız öyle dedi. Bu kirli operasyonun anlamını tam çözmüş değilim. Ne manada söyledi. Acaba yapılan yolsuzluklar ve başrol oyuncuları mı yoksa operasyonu yapanlar için mi dedi. Anladık TBMM deki vekil ve bakanların dokunulmazlığı var bu dokunulmazlık hakkı, reşit olan oğullar içindemi geçerli, hepside çelik kasanın ve para sayma makinesinin ne işe yaradığını biliyor ve onları kullanabilecekleri yol yordamıda çoktan öğrenmişler. Yıllardır çalışırım bir deste beşlik baknotu bile daha saklayamadım. Şunu merak ettim bu bakan çocuklarının ne gibi bir meslekleri var ki elleri ile sayamayacakları kadar çok paraları olmuş. Sünnetinden mi yoksa düğününde takılan takılarla mı cepleri ve kasaları doldurmuşlar.

Dokunma yanarsın misali, operasyonu yapanlar amirlerine haber vermedikleri için görevlerinden alındılar, nerdeyse kabak onların başına patlayacak. Neymiş bir bakan nasıl olur da oğlunun gözaltına alındığını televizyondan öğrenirmiş. Bak sen densize, sayın bakanım oğlunuzu göz altına alıyoruz diye telefon açamıyorsan bir mesaj atsaydın değil mi ya ayıp ettiniz. Bunların kılına dokunulmaz çünkü onları millet seçti sizide milletin seçtikleri o görevlere atadılar, oğullarına göz altına alın diye mi o göreve getirdiler sanıyorsunuz. Duyup, görseniz bile kör sağıra oynayın dediler ama siz ne yaptınız bir çuval inciri berbat ettiniz. Umarım operasyon sonuna kadar gider çünkü derinlerde tümörün anası var o çıkarılmadığı sürece üreme ve çoğalma devam edecetir.

Bekleyip göreceğiz sayın başbakanımız suçlu babamın oğlu olsa affetmem dedi, gerçi görevden almalara bakılırsa suçlular belli operasyonu düzenleyenler, gözaltına alınanlar masum. Benim naçizane tavsiyem bir daha ki seçimlere yatırım yapmak istiyorsanız emniyet müdürlerinin ve savcıların üzerinden elinizi çekip destek verin. % 50 arkamda diyorsunuz ya onlarıda kaybetmek üzeresiniz. Operasyona destek olun, bu millet aç sefil yaşarken lüks içinde hayat sürenler, milletten çalıp çırptıkları ile değil, alın teri ile kasalarını ve ayakkabı kutularını milyon dolarlarla doldursunlarda görelim.

 
Toplam blog
: 173
: 568
Kayıt tarihi
: 15.01.10
 
 

Kamuda çalışıyorum, dünyalar tatlısı üç tane yavrum var. Burda bulunmamın sebebi hayatı sizlerle ..