Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Ağustos '08

 
Kategori
ÖSYS
 

ÖSS Sonuçları...

ÖSS sonuçları bugün açıklanıyor. ÖSS’ye girenlerin büyük bir heyecanla beklediği tercih sonuçları açıklandığı vakit kimi yüzlerde büyük bir sevinç, kimilerinde ise istediği yeri kazanamamanın veya hiçbir yeri kazanamamanın verdiği hayal kırıklığı okunacak.Ve umutlar , bir dahaki ÖSS’ye kalacak. Tabi o zamana kadar ÖSS kalkmazsa.

Üniversite sınavına girmiş ve tercih yapmış biri olarak ben de aslında heyecan içindeyim.Bakalım yapmış olduğum seçimlerden hangisine girme başarısını gösterebilmişim yahut gösterememişim. Aslında kazandığım yere gitmek veya gitmemek konusunda ikilem içindeyim.Tercihlerim dört ilimizde yer alan üniversitelerin İngilizce öğretmenliği alanlarından oluşuyor ağırlıklı olarak... Yeniden bir üniversite okumak, yeniden bir dört sene emek ve maddiyat demek... Öğretmenlik güzel bir meslek elbetteki.. Düşünüyorum da keşke baştan öğretmenlik yazsaymışım. Keşke dememek için , gelecek açısından hayatta doğru seçimler yapmak büyük önem taşıyor...

Gitmek veya kalmak... Hayatımın bir dört senesini daha üniversitede geçirip, geleceğin aydınlık yüzü olacak olan öğrencilerimi yetiştirme şansını mı denemeliyim yoksa hani olurda iyi bir iş bulursam çalışma yaşamına mı atılmalıyım?
Ah be hayat, niçin hep beni zor seçimler yapmak zorunda bırakıyorsun?

 
Toplam blog
: 149
: 435
Kayıt tarihi
: 24.06.08
 
 

1999 yılında Ted Kdz Ereğli Kolejinden, 2003 yılında İstanbul Üniversitesi İtalyan Dili ve Edebiyat..