Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Eylül '20

 
Kategori
Futbol
 

Ozan

Transfer sezonlarında aynı futbolcuların ülkemizde sürekli konuşuluyor olmasına artık alıştık. Belli ki menajerlerin ülkemizde ciddi bir etkisi ve yönlendirme gücü var. Bu gücü sağlayan da bazen mesleki ihtiyaç ,ama çokça da maddi olanaklar. Ortaya dökülen menajer ücretlerinin geldiği nokta hepimizin aklının alabileceği sınırları çoktan aştı. Ancak bu sene beni en çok şaşırtan isim Ozan Tufan. Transfer sezonunun açılması ile sürekli olarak Ozan Tufan ismini bir takas projesi içerisinde okuyoruz. İlk günlerde Beşiktaş dan Vida ve Dorukhan a karşılık olarak Ozan takası söylendi. Sonra Başakşehir den Visca ya karşılık verilecek oyuncuların içerisinde olmazsa olmaz olarak dillendirildi. Arada kısa bir süre Galatasaray ile adı anıldı.Hatta Galatasaray ile adı anılırken iş bonservisini alıp gitmesine kadar ileriye götürüldü. Şimdi okuyorum son gelinen nokta da Dorukhan ile birebir takas yazılıyor. Daha tuhafı bir digital kanalda çok net bilgi olarak servis edildi. Kimse de demiyor ki, ya Dorukhan seneye serbest ve sağır sultan da biliyor ki Fenerbahçe ye gelme ihtimali yüksek , ama Ozan ın devam eden kontratı var, daha da önemlisi Ozan şu an en formda Türk orta saha oyuncusu ve pozisyonunun alternatifi yok, ama Dorukhan sakatıktan çıktı bu sene ne oynayabileceği belli değil. Yani hazır futbolcuyu ,kontratı bitmiş futbolcuyu verecek olan Fenerbahçe ,karşılığında seneye bedava alma şansı olduğu ve sakatlıktan çıkmış eski performansına ne zaman geleceği değil, gelip gelemiyeceği belli olmayan Dorukhan ı alacak !!! Bu durumu açıklarken birde Fenerbahçe orta sahasında kalabalık var deniyor, ama Beşiktaş ın orta sahasındaki  kalabalıktan kimse bahsetmiyor. Neresinden tutarsanız tutun saçmalık.

Ama, evet aması var! Bu kadar sürekli yazlıp çizilen bir senaryoya karşılık ne Fenerbahçe nin bir yöneticisinden, ne Erol Bulut dan, ne Emre Belözoğlu ndan, ne Ozan dan, ne Ozan ın menajerinden en ufak bir tepki duymadık. Beni bu durum daha da çok şaşırtıyor.Ya bir plan var, bilinçli bir bekleyiş var, ya da umursamama var. Bekleyip göreceğiz.

İkinci olarak da tuhafıma giden ve aklıma takılan diğer konu ise  Fenerbahçe Bankalar birliği anlaşmasının bir türlü açıklanmaması. Bu süreç uzadıkça Fenerbahçe hisse senetlerinin değer kazanmaya devam etmesine aman dikket derim...  

 

 

 

 
Toplam blog
: 42
: 39
Kayıt tarihi
: 24.08.13
 
 

Meslek : Elektrik Mühendisi Eğitim : İstanbul Erkek Lisesi ( 1981) - İTÜ Elektrik Fakültesi ( 198..