Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Aralık '08

 
Kategori
Güncel
 

Özür dilemiyorum

ÖZÜR DİLEMEM

Bizim entelektüel, entel dantellerimiz, aralarında hasbıhal ederlerken, kendilerinin gördükleri ve yakıştırdıkları AYDIN OLMAK sıfatıyla olacak ki, mütemmim cüz birlikteliğiyle; birlik içinde; Ermenilerden özür dileme gibi deli saçması tezleriyle sahnelerimizde...

Ne için?

Laf salatası yapmak için değil tabii..

Dikat çekmek için mi?

Var bir hikmeti ama ne?

Ortada bir özür meselesi olsa bile bu insan ilişkilerindeki birebir ilişkilerde olur ama devletler arası ilişkilerde ve yüzyıllar sonrasında olmaz... Kaldı ki Ermeniler'den özür dileyeceğimiz hiç bir özürümüz de yok bizim.

Ya tarihi hiç mi hiç bilmiyor bu entel aydınlar ya da işlerine geldiği gibi konuşup, kendi üzerinde yaşadıkları vatana hıyanetlik etme cüretini gösteriyorlar...

Ermenilerle iç içe yaşamış bir toplum olduğumuzu unutup, balık hafızasına mı, reel olanın bilinmemesine mi, AB'nin söylemlerine mi sığınıyor özür kampanyasındaki Malumat-ı furuş kişiler...

Pervasız bir oportünistlük ile, ortalık karıştırmayın, Ermeniler'e mi kime yaranmak isteğinizi açıkça, yüreklice acıklayınız bakalım da o zaman az biraz aydınlanmış olduğunuzu görsün kamuoyu... Hem ekmeğini yediğiniz, suyunu içtiğiniz bu VATAN sizi beslesin, barındırsın, ün kazandırsın, yetmedi üne ün katmak için asılsız biat kültürüne imza atın ha!

Vatan anadır, vatan sizin ve tüm ülkede yaşayanların toprağıdır, namusudur, yaridir... Aydınlık yarınlarımızın kucağıdır.... Eyyy aydın, sözüm sizeleredir sayın aymaz aydınlar... İnsan hiç ana'sına iftira atar mı?

Biz Ermenileri insan kimlikleriyle tanıyoruz, insan kimliğimizle de yaşam hakkına hep sahip çıkan bir ırktan geldik çünkü.

Özür dilemeler başlarsa; tarih özür imzaları ile dolar... Özrünüz kabahatınızdan büyük, gene çünkü: Ortada özür dileyecek birşey yok! AMA SİZ BU VATAN TOPRAĞINDA YAŞADIĞINIZ İÇİN VATANIMIZDAN VE TÜRK İNSANINANDAN ÖZÜR DİLEYİN.

Şadıman Şenbalkan

 
Toplam blog
: 24
: 579
Kayıt tarihi
: 05.10.08
 
 

İşletrme  ve sosyoloji okudu, halen Ege Üniversitesi İktisat Fakültesi Yüksek Lisans  öğrencisidi..