Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Temmuz '15

 
Kategori
Güncel
 

PKK düşmanımız değil mi? Türkiye akıl tutulması yaşıyor?

PKK düşmanımız değil mi? Türkiye akıl tutulması yaşıyor?
 

PKK 30 yıldır terör eylemi düzenleyen kahpe kalleş ve aşağılık bir terör örgütüdür.


Günlerdir kamuoyu İŞİD operasyonlarının gerekliliği konusunda yapılan ikna bombardımanları ile karşı karşıya. PKK ve onun ortadoğuda ki kolu YPG nin yaptıkları, 30 yıldır sürdürülen terör unutulmuş sanki en büyük düşmanımız İŞİD miş gibi bir hava oluşturulmaya çalışılıyor. PKK tarafından organize edildiği açıkça anlaşılan ve PKK'nın işini oldukça kolaylaştıran Suruç taki kahpe saldırı İŞİD'e mal edilerek İŞİD en büyük düşman ilan edilmeye çalışılıyor, peki bu kimin işine yarıyor;

1- Bu durum en çok PKK ve YPG nin işine yarıyor, çünkü Mehmetçiğimize kahpece pusu kurup binlerce Mehmetçiğimizi şehit eden komünist ve marsist terör örgütü kalleş PKK gerilla yöntemi ile bölgede kendisine karşı mücadele eden ve asıl amacı ( yöntemlerini asla tasvip etmiyorum ) bölgede kominist bir yapılanmaya geçit vermek istemeyen İŞİD karşısında çok büyük yenilgiye uğradı ve kendi imkanları ile İŞİD le mücadele edemeyeceğini anladığı için kendisini İŞİD'ten Türk askerinin kurtarmasını planlıyorlar

2-Bölgede komünist bir kürt devleti kurmak isteyen batılı derin devlet güçleri bölgedeki amaçlarına en büyük engel gördükleri İŞİD güçlerini kendilerini tehlikeye atmadan ortadan kaldırmaya çalışıyorlar.

Türk halkıda bu propogandalara oldukça kanmış gözüküyor, 30 yıldır binlerce askerimizi, polismizi,kahpece saldırılarla şehit eden PKK değilmiş gibi, İŞİD tarafından yapıldığına inandırılmaya çalışılan bir saldırı bahane edilerek PKK  nerdeyse masum ilan edilecek duruma geldi, en büuük düşmanımız İŞİD algısı olanca gücü ile halka inandırılmaya çalışılıyor. Binlerce polisimiz ve mehmetçiğimiz kahpece şehit edilirken havalanmayan F16 lar Türkiye'ye karşı hiç bir eylemi olmayan İŞİD için havalanıyor.  

İŞİD ( yöntemlerini asla tasvip etmiyorum ) Türkiyenin değil PKK ve YPG nin düşmanıdır, Türk halkına karşı hiç bir eylemde bulunmamış ve bulunmayacağını da açıkça belirtmişken yaşanan bu akıl tutulmasını anlamak mümkün değil.

Suruç katliamı PKK ve batılı derin devletlerin organize ettiği bir terör eylemidir. 

İŞİD'e karşı düzenlenen operasyonlar bölgede PKK yı güçlendirmekten başka bir işe yaramayacaktır. Allahım bu nasıl bir akıl tutulmasıdır, PKK'ya karşı mücadele etmemiz gerekirken bölgede PKK ya güçlendirecek bir operasyonun içine çekiliyoruz ve herkes bu akıl almaz olayı normal karşılıyor.

İŞİD Türkiyenin değil komünist PKK ve YPG'nin düşmanıdır. Türkiyenin İŞİD'e değil PKK'ya karşı mücadele etmesi gerekiyor.

Türkiye düşman PKK ile mücadele etmek yerine PKK ile mücadele eden İŞİD le mücadele kararı aldı, bu nasıl bir mantık, bunun hesabını kim nasıl verecek, Şehit analarına bunu kim nasıl anlatacak.

 
Toplam blog
: 33
: 2340
Kayıt tarihi
: 25.02.10
 
 

İletişim Fakültesi mezunuyum. Özellikle bilimsel ve coğrafi keşiflerle ilgileniyorum. ilgimi çeke..