Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Haziran '16

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Plajlardan Sokaklara Uzanan Hasır Çanta Trendi

Plajlardan Sokaklara Uzanan Hasır Çanta Trendi
 

Kullanım alanları değişen hasır çantalar...

Yıllardır plaj modasında yer alan hasır çantaların kullanım alanı genişledi, bayanlar için bambaşka bir akım başladı. Bohem stiline de yön veren bu parça, 2016 yaz sokak modasının da en önemli trendleri arasına girmeyi başardı. Hasır çantalar artık sadece plajlarda değil, sokak stillerinde tercih edilen, rahat ve şık kombinlerin de ayrılmaz parçası olarak karşımıza çıkıyor. 

2016 ilkbahar-yaz sezonuna ait defilelerden bazı örnekler sunduğum hasır çantalar, sokaklarda nasıl kombinlere eşlik ediyor bir bakalım. Belki de yıllardır plajlarda kullandığınız hasır çantanızı sokaklara taşımanızın vakti gelmiştir. 

Resim - 1

HASIR ÇANTALARI RENKLİ VE GÖZ ALICI YAPAN MUCİZEVİ PONPONLAR!

Renkli ponpolar tüm enerjilerini hasır çantaya katarken, kombinlerin de ilgi noktası olmaktan geri durmuyor. En sıradan kombini dahi güzelleştiren bu tarz, enerjisi bol bir hasır çantayı yaz bitmeden temin etmeye ne dersiniz? 

Resim - 2

YAZ BİTECEK DİYE ÜZÜLMEYİN, HASIR ÇANTALAR SONBAHARDA DA SİZİNLE OLABİLİR!

Yazdan kalma bahar günlerinde de hasır çantaları tercih edebilirsiniz. Nispeten daha kalın kıyafetlerle tamamlayacağınız hasır çantanızın tezatlıktan doğan bir ahengi var, unutmayın.

Resim - 3

HASIR ÇANTA BİR KLASİKSE, BOYUTUNU SIRA DIŞI SEÇİN!

Hasır çanta denilince, aklımıza ilk gelen büyük ebatlı modeller değil mi? Oysa ki, minik modeller, gündelik sokak stilinizde daha kullanışlı olabilir, ayrıca şirin ve farklı görünmenizi sağlayabilir.

Resim - 4

ŞIK KIYAFETİNİZİN AYRILMAZ PARÇASI BİR HASIR ÇANTA OLABİLİR!

Dediğim gibi sokak modasını ele geçiren hasır çantaları sadece spor ve sıradan kıyafetlerle değil, şık ve abiye tarzdaki kombinlerle de tamamlamak mümkün. Hasır çanta modellerindeki çeşitlilik öyle çok ki, her tarz kıyafet için, uygun bir model bulunabilir.

Resim - 5

Öyleyse, daha fazla vakit kaybetmeden hasır bir çanta edinin! Daha fazla hazır çantalı kombin görmek ve diğer yazılarımı okumak istiyorsanız, blogum "PIMOOD"u ziyaret edebilirsiniz.

 

 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..