Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Nisan '17

 
Kategori
Yemek - Mutfak
Okunma Sayısı
59
 

Pratik Tavuk Kanadı yemeği

Pratik Tavuk Kanadı yemeği
 

Tavuk Kanadı Yemeği Tarifi İçin Malzemeler

Yarım kilo kanat
2 yemek kaşık salça
1 yemek kaşık yoğurt
2 çorba kaşık süt
1 yemek kaşık sirke
Yarım çay bardak sıvı yağ
İsteğe göre defne yaprak
Tuz
Karabiber

Tavuk Kanadı Yemeği Yapılışı

Önemli not: bu tarifte sirke var aklınıza takılmasın hiç bir şekilde kokmuyor veya tadı gelmiyor sadece kanatların daha güzel pişmesini sağlıyor. Kanatlarımızı yıkayalım ve tütsüleyelim, daha sonra uygun bir kaba sıvı yağ sirke süt ve yoğurdu alalım karıştıralım, üzerine salça ve tuz karabiber (isteğe göre belki pul biber) ekleyelim ve tavuklarla karıştıralım, en az 3 saat buzdolabında bekletelim, hatta ben bir gece öncesi yapıyorum, çünkü dışı daha çıtır içi daha yumuşak oluyor sonra yağlı kakt serilmiş fırın tepsisine dizelim, önceden ısıttıkmız 180 derece fırında 40- 45 dakika pişirelim. Deneyecek olanlara şimdiden Kolay gelsin..

 

http://kolayevyemektarifleri.com/tavuk-kanadi-yemegi/

Önerilerine Ekle Beğendiğiniz blogları önerin, herkes okusun.

 
Tıklayın, siz de blog yazarı olun! Aklınızdan geçenleri paylaşın!
Facebook hesabınızla yorum yapın, daha çabuk onaylansın!
Toplam blog
: 471
Toplam yorum
: 16
Toplam mesaj
: 0
Ort. okunma sayısı
: 1692
Kayıt tarihi
: 17.02.14
 
 

34 yaşında, 1 kız, 1 erkek olmak üzere 2 çocuk annesiyim. Ev hanımı olduğumdan yemekler ile aram ..

 
 
Yazarı paylaş
  • Tümünü göster