Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Mart '10

 
Kategori
Siyaset
 

Referanduma hayır diyorum

Referanduma hayır diyorum
 

REFERANDUMA HAYIR


Ülke halkının dörtte biri kırsal kesimde yaşarken ülkede olan bitenden habersizler, siyasileri ancak seçim döneminde görüyorlar, anayasanın neden değiştirildiğini dahi bilmiyorlar, iyi bildikleri birşey varsa sandık başında pusulaya basacakları evet ya da hayır mühürüdür.

Referandum için halka gidiliyorsa ülke halkına en küçük mezraya dahi anayasanın değişen maddeleri anlatılmalı açıklanmalıdır, yoksa salla başını al maaşını misali kırsal kesime dağıtılan oy rüşveti ve beyaz eşyalarla bu iş olmaz bu dürüstlüklede bağdaşmaz ahlakide değildir.

Ülkede geçmişi yargılamak isteyenler önce kendileri aklanmalıdırlar, çünkü haklarında açılmış 72 dava dosyası vardır bu dosyalar zaman aşımına bırakılmıştır, önce sepeteki çürük yumurtalar ayıklanmalı sonra bizim alnımız açık anayasayı değiştirebilmek için sizde elinizi taşın altına koyun diyebilmelidirler.

Amma gelin görünki bu ne pişkinlik böyle kendi alnındaki karayı görmeyenler başkalarının alnına kara çalmak için mücadele etmektedirler, geçmişle yüzleşmek için önce kendi geçmişini yargılamalısın, sonra diğer kurumlara bakmalısın, oysa bugün asılsıl ithamlar iddialar insanları incitmekte onurlarını kırmakta velhasılı kelam papazların hahamların, pkk itirafçılarının asılsız iddiaları sayesinde birçek aydın kişi cezaevlerinde bekletilmektedir bu açık ve net bir biçimde intikam almaktır.

Sonuç olarak Türkiye cumhuriyeti hukuk kavramını yitirmiştir, siyasallaşan hukuğun içerisi boşaltılarak guguk devleti haline getirilmek istenmektedir. Ülke halkı referandum istememiştir. Bu istek AKP nin dayatmasıdır, Anayasa mahkemesininde bunu iptal etmeside gayet yasaldır, ama ben yaparım asarım keserim zihniyetini taşıyan iktidar işgüzarlığın sonucunada öfke sanatını icra etmeden katlanmalıdır.

Çünkü öfkeyle kalkanlar zararla oturur demiş atalarımız, REFERANDUMA HAYIR diyorum.

 
Toplam blog
: 193
: 517
Kayıt tarihi
: 28.02.08
 
 

Sinop doğumluyum, ülkesini ve ulusunu seven bir vatansever, her ay devlete düzenli vergisini ödeyen ..