Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Şubat '14

 
Kategori
Ruh Sağlığı
 

Reiki ile yükseliş

Reiki ile yükseliş
 

Ruhsal yolculuğunuzda reiki ile daha kolay ilerleyebilir, sıçramalar yaşayabilirsiniz


Evrende her şeyin kaynağı olan sevgi çok güçlü bir enerjiye sahiptir. Sevgi enerjisi ile hayatımıza yön verebilir, zihinsel, bedensel, duygusal ve ruhsal dengemizi koruyabilir, kendimize ve başkalarına şifa verebiliriz.
 
 
Yüce Allah tarafından tüm insanlara verilmiş olan bu enerjiyi herkes henüz kullanamamakta. Sevgi enerjisini farkındalığımızın artması ve bilinç seviyemizi yükselmesi ile etkin bir biçimde kullanabiliriz.
 
Bu geçişi kolaylaştıracak bir yol olan reiki enerjisi ise sevgi enerjisinin bir başka şeklidir. Henüz sevgi enerjisini kullanamayanlar reiki enerjisini rahatlıkla kullanabilirler.
 
 
 
Reiki çok yumuşak ve çok güçlü bir enerjidir. Reiki, şifa ve ruhsal çalışma tekniklerine dayanan binlerce yıllık bir öğretidir. Reiki’nin de kaynağı her şeyin sahibi olan yüce Allah’tır.
 
 
 
Reiki enerjisi her şeyde kullanılabilir. Fiziksel, psikolojik ve zihinsel sorunların çözümlenmesine yardımcı olur. Hayatımıza pozitif etkiler getirir. Reiki kapılarımızın açılması için bir anahtardır. Reiki ile tanışıp hayatında  olumlu değişiklikler olan pek çok insan mevcut.
 
 
 
Ruhsal yolculuğunuzda reiki ile daha kolay ilerleyebilir, sıçramalar yaşayabilirsiniz. Reiki yükselişte bir basamak olacaktır.
 
 
 
Reikinin uygulanması ve öğrenilmesi çok basittir. İnisiye edildikten sonra enerji akışını başlatmak için gerekli olan tek şey ona niyet etmektir. Konsantre olmanız gerekmez. Reiki'yi aktarırken uygulayıcı bir kanal olur, uygulayıcının enerjisi tükenmez. Reiki, tüm inançlarla uyumlu çalışır.
 
 
Reiki enerjisi için mesafe kavramı yoktur. İstediğiniz kişiye, olaya, ilişkiye reiki enerjisi şifa gönderebilirsiniz.
 
 

Esra Eray 

Spiritüel Yaşam Koçu & Nefes Koçu & Reiki Grand Master/Teacher & Akaşa & Kişisel Gelişim Danışmanı & Şifa Terapisti & Telkin Terapisti & Sembol İletişim Uzmanı & İnsan Kaynakları Uzmanı

hayatrehberleri@gmail.com 

İşiniz su gibi rast gitsin, yolunuz su gibi aksın, hayatınız su gibi ferah olsun, ışığınız bol olsun

 
 
Toplam blog
: 78
: 839
Kayıt tarihi
: 19.03.13
 
 

Spiritüel Yaşam Koçu & Nefes Koçu & Reiki Grand Master/Teacher & Akaşa & Kişisel Gelişim Danışman..